Închide meniul

Simona Halep nu se uită în clasamentul WTA! Obiective uriaşe pentru 2021. "Am rămas foarte concentrată pe ceea ce trebuie să fac"

Antena Sport Publicat: 24 martie 2021, 9:45

Simona Halep nu se uită în clasamentul WTA! Obiective uriaşe pentru 2021. "Am rămas foarte concentrată pe ceea ce trebuie să fac"

Profimediaimages

Simona Halep se pregăteşte pentru turneul de la Miami

  • Simona Halep se află de 7 ani în Top 10
  • Halep a câştigat două turnee de Grand Slam

"Pentru mine, obiectivul este un Grand Slam, dacă este posibil să câştigi unul din nou. Şi Jocurile Olimpice din acest an, pentru că îmi doresc foarte mult pentru cariera mea să am o medalie. Aşa că acum sunt interesată de turnee mai mult decât de clasament", a spus Halep, într-o conferinţă de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, printre cele mai constante jucătoare din circuit

Halep este cea mai constantă jucătoare din circuit şi asta a ajutat-o să câştige şi două turnee de Grand Slam, Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019. 

"Cred că am făcut o treabă bună pentru că am rămas foarte concentrată pe ceea ce trebuie să fac. De asemeena, am fost foarte profesionistă cu corpul meu. Am avut grijă de fiecare dată când am avut o mică problemă, aşa că, slavă Domnului, nu am avut accidentări grave. Bineînţeles, am avut nişte accidentări pentru că este normal jucând în fiecare săptămână un turneu. Dar am avut grijă foarte bine de toate. De aceea simt că am avut consistenţă", a mai spus Simo. 

Reclamă

De asemenea, Simona Halep este una dintre jucătoarele care produce cele mai puţine greşeli neforţate în circuit. De exemplu, în finala de vis cu Serena Williams, la Wimbledon 2019, ea a comis doar 3 erori neforţate. 

"De asemenea, jocul meu se bazează pe a simţi mingea tot timpul, fără a greşi prea mult. Deci, probabil, pentru mine este mai uşor să am în fiecare săptămână un nivel bun de tenis. Nu pot spune că la unele turnee am jucat foarte prost. Tot timpul am jucat un tenis bun şi de aceea am avut încredere că în fiecare an pot avea aceleaşi rezultate sau chiar mai bune. Consistenţa, cred eu, rămâne în stilul meu de joc şi de aceea am putut rămâne atât de concentrată asupra a ceea ce trebuie să fac", a explicat ea.

Reclamă

Simona Halep, traseul virtual de la Miami

Simona Halep, numărul 3 mondial, va juca în turul al doilea de la Miami cu Caroline Garcia sau cu o jucătoare venită din calificări. Mai departe, Halep ar putea da peste americanca Cori Gauff (numărul 36 WTA). În sferturi, le poate înfrunta pe poloneza Iga Swiatek (locul 16 WTA), pe care a învins-o la Australian Open, sau pe Elina Svitolina (locul 5 WTA).

Cel mai dur adversar poate veni în semifinale, liderul mondial Ashleigh Barty. Halep nu va avea ocazia să îşi ia revanşa contra Serenei Williams, care şi-a anunţat retragerea.

Premiul pentru câştigătorii din cele două întreceri, masculină şi feminină, este de 300.000 de dolari. La ediţia precedentă, în 2019, cel mai mare cec a fost 1,3 milioane de dolari. În total, premiile au scăzut de la 16,7 milioane de dolari la 6,6 milioane de dolari. Competiţia are loc între 23 martie şi 3 aprilie.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami
ATP • 9:05
Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024