Închide meniul

Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 martie 2024, 23:35

Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania

Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania

Simona Halep, în timpul turneului WTA 500 de la Stuttgart, în 2021

Simona Halep nu va participa la Stuttgart, turneu care va avea loc în perioada 13-21 aprilie şi care face parte din categoria WTA 500. La turneele din această categorie, organizatorii pot acorda doar 4 wildcard-uri, lucru pe care l-au făcut deja.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep nu se regăseşte pe lista jucătoarelor care au primit wildcard la turneul din Germania, aşa că rămâne de văzut unde va evolua fostul număr 1 WTA, după ce a revenit în circuit la Miami.

Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania

Jucătoarele germane de tenis Angelique Kerber, Tatjana Maria şi Laura Siegemund au primit wild card pentru turneul WTA de la Stuttgart, de luna viitoare, fel ca britanica Emma Răducanu, fostă campioană la US Open, au anunţat joi organizatorii, citaţi de DPA, potrivit agerpres.ro.

Laura Siegemund şi Tatjana Maria au primit acces direct pe tabloul principal al acestui turneu, pe care figurează numeroase nume importante, în condiţiile în care nu ar fi putut juca în calificări deoarece vor reprezenta Germania în Billie Jean King Cup, în Brazilia, pe 12 şi 13 aprilie. Turneul indoor de la Stuttgart, pe zgură, va avea loc între 15 şi 21 aprilie.

Siegemund este campioana din 2017 de la Stuttgart, după ce a învins-o în semifinale pe românca Simona Halep.

Reclamă

„Hotărâm cu atenţie pe cine vrem să sprijinim cu un wild card. Fiind un turneu din Germania, dorim, fireşte, să ţinem cont de responsabilitatea pe care o avem pentru tenisul feminin german. Ele nu au şansa de a intra pe tabloul principal aici prin calificări. De aceea le susţinem cu un wild card”, a afirmat directoarea turneului, Anke Huber.

Iga Swiatek va fi şi ea prezentă la Stuttgart

Angelique Kerber, fost lider mondial mondial şi fostă campioană la Stuttgart, şi britanica Emma Răducanu, al cărei tată este român, au obţinut wild card-urile pe baza criteriilor WTA. Kerber, care a revenit în acest sezon în circuit după ce a născut, face şi ea parte din echipa Germaniei care va participa în Brazilia la Billie Jean King Cup.

Nouă din primele zece jucătoare ale lumii în acest moment, în frunte cu liderul mondial, poloneza Iga Swiatek, vor fi prezente la Stuttgart.

Reclamă 4 / 0/3

Tot joi s-a anunţat că Angelique Kerber, care are trei titluri de Mare Şlem în palmares, va juca în luna iunie la turneul de la Berlin, ce serveşte drept pregătire pentru Wimbledon.

„Este întotdeauna special să joc în Germania, iar cei care mă cunosc ştiu că voi da totul pe teren”, a spus Kerber.

Directoarea turneului, Barbara Rittner, a numit participarea lui Kerber „un moment culminant” şi se aşteaptă ca fosta campioană de la Wimbledon să reuşească „un sezon bun pe iarbă”.

Japoneza Naomi Osaka va participa la rândul său la turneul organizat între 17 şi 23 iunie în capitala Germaniei.

Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!

Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice a venit pe aeroportul Otopeni, la întoarcerea în ţară a româncei, după participarea la Miami.

Fostul lider mondial a precizat că îşi doreşte să evolueze la Jocurile Olimpice. Ea a recunoscut, însă, că sunt şanse minime să se întâmple acest lucru.

Mi-aş dori foarte mult să încerc să mă calific, dar din ce am înţeles sunt şanse minime. Ce să zic, la Paris să joc Olimpiada ar fi minunat, dar nu vreau să îmi fac speranţe prea mari.

Reclamă

Pentru că nu am clasament (n.r. motivul pentru care are şanse mici) şi trebuie să fiu în primele 60-70, cam aşa”, a spus Simona Halep, pe aeroport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și