Închide meniul

Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 25 martie 2024, 16:19

Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!

Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!

Simona Halep, pe aeroport / AntenaSport

Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice a venit pe aeroportul Otopeni, la întoarcerea în ţară a româncei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul lider mondial a precizat că îşi doreşte să evolueze la Jocurile Olimpice. Ea a recunoscut, însă, că sunt şanse minime să se întâmple acest lucru.

Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!

Mi-aş dori foarte mult să încerc să mă calific, dar din ce am înţeles sunt şanse minime. Ce să zic, la Paris să joc Olimpiada ar fi minunat, dar nu vreau să îmi fac speranţe prea mari.

Pentru că nu am clasament (n.r. motivul pentru care are şanse mici) şi trebuie să fiu în primele 60-70, cam aşa”, a spus Simona Halep, pe aeroport.

Simona Halep se va antrena în Bucureşti în perioada următoare. Ea a precizat că şi noul ei antrenor, Carlos Martinez, va veni în România.

Reclamă

„(n.r.: Pe carlos il vei aduce şi în România?) Da, aici vom face perioada de încercare. O să vină la Bucureşti.

Am discutat ceva despre acest lucru (n.r. despre primirea unui wild-card la Stuttgart, Madrid, Roma), dar încă nu s-a hotărât nimic. Vreau să îl aştept pe Carlos şi să luăm împreună o decizie. El vine săptămâna viitoare”, a declarat Simona Halep pe aeroport.

„Dacă nu înţelege, să i se traducă!” Simona Halep nu o iartă pe Caroline Wozniacki! Replică acidă chiar pe aeroport

Simona Halep nu o iartă pe Caroline Wozniacki. Jucătoarea noastră nu a trecut peste declarațiile rivalei.

Reclamă 4 / 0/3

Wozniacki a răbufnit atunci când a fost întrebată despre revenirea Simonei în circuitul WTA. Jucătoarea din Danemarca a dat un răspuns uluitor și a spus că jucătorii suspendați pentru dopaj nu ar trebui să fie primiți la turnee.

Simona Halep a vorbit despre declarațiile lui Woziacki și la revenirea în țară. Jucătoarea din Constanța a spus că aceasta ar trebui să citească mai bine decizia TAS și că, eventual, cineva ar trebui să îi fie tradusă.

Nici nu m-am mai gândit la acest subiect. Pot doar să repet că ar fi bine să citească decizia mai bine. Şi dacă nu o înţelege, să i se traducă!”, a declarat Simona Halep pe aeroport.

De asemenea, tenismena a vorbit și despre ce urmează, în materie de turnee. Aceasta a spus că nu știe cât va mai juca tenis și a menționat faptul că va juca de plăcere.

„Nu mai simt presiunea unui turneu, este doar o plăcere să mă întorc, nu mai contează ceea ce voi face de acum încolo. O să joc de plăcere, nu ştiu cât voi mai juca. Am câştigat ceea ce trebuia să câştig, ceea ce era normal să câştig, iar asta mi-a dat încredere ca om”, a mai spus Simona.

Kim Clijsters, verdict în schimbul dur de replici dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki

Kim Clijsters a venit cu un verdict în schimbul dur de replici dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki. Daneza în vârstă de 33 de ani a răbufnit şi nu şi-a explicat de ce Halep a primit wild-card la Miami Open 2024.

Caroline Wozniacki a fost întrebată despre revenirea româncei în circuit. Daneza a dat un răspuns surprinzător, spunând că sportivii suspendaţi pentru dopaj nu ar trebui să primească invitaţii la turnee.

Reclamă

„De ce a spus asta? Nu am făcut nimic rău. Nu am trișat. Nu m-am dopat!”, a fost reacţia imediată a Simonei Halep. Kim Clijsters i-a dat dreptate româncei.

Fosta campioană de la Australian Open şi US Open e convinsă că „Simo” nu a încercat, prin intermediul dopajului, să îşi îmbunătăţească performanţele sportive.

„Dacă cineva este testat pozitiv pentru că a luat ceva ca să devină o sportivă mai bună, atunci sunt sută la sută de acord cu Caroline. Dar situația lui Halep este complet diferită. Ea a fost testată pozitiv fără să știe că are acea substanță.

Să ne aducem aminte ce a spus despre Sharapova în trecut. Asta arată viziunea ei asupra dopajului. În mintea lui Halep, ea nu a trișat și eu cred asta”, a spus Kim Clijsters la podcastul lui Andy Roddick, potrivit spotmedia.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și