Închide meniul

Simona Halep, prima reacție după ce a "demolat-o" pe Marketa Vondrousova: "Știam ce trebuie să fac!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 aprilie 2021, 16:19

Simona Halep, prima reacție după ce a "demolat-o" pe Marketa Vondrousova: "Știam ce trebuie să fac!"

profimediaimages

Simona Halep, în "sferturi" la Miami

Simona Halep n-a mai jucat de aproape o lună, de când s-a retras de la turneul de la Miami. "Simo" n-a putut să participe nici la barajul de Fed dintre România și Italia din cauza problemelor medicale. Lunga perioadă de inactivitate a "înfometat-o" pe Simona Halep!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, după victoria cu Marketa Vondrousova

"Eram motivată să revin pe teren și să dau totul. Am așteptat de mult să joc acest meci. Simt că am jucat aproape de cel mai bun tenis al meu. Sunt fericită că m-am întors la Stuttgart. Sper să joc în fiecare an aici", a spus Simona Halep, după meciul cu Vondrousova.

Meciul a început cu un game câştigat uşor de sportiva cehă, la serviciu, dar a urmat apoi demonstaţia de tenis a Simonei Halep, care a durat şapte game-uri la rând. După numai 25 de minute, Halep a câştigat setul cu 6-1.

În setul al doilea, cele două jucătoare au mers cu serviciul până la 4-3, când Halep a rupt echilibrul şi a făcut break-ul. Jucătoarea română a închis apoi meciul, cu 6-3, după 53 de minute.

"A fost un meci bun. Am fost puțin agitată înainte, pentru că pierdusem ambele confruntări precedente cu ea. Serviciul m-a ajutat foarte mult. Nu l-am antrenat mult, pentru că am avut probleme la umăr, așa că poate ar trebui s-o las mai moale cu antrenamentele la serviciu  Dar știam la ce să mă aștept și știam ce trebuie să fac.", a mai spus Simona Halep.

Reclamă

Simona Halep, în "sferturi" la Stuttgart

Simona Halep avea două înfrângeri în fața Marketei Vondrousova până la această partidă. A fost primul duel direct între cele două din 2019 până în prezent. Jucătoarea română şi-a asigurat un premiu de 12.500 de euro şi 100 de puncte WTA, după victoria de joi. 

Halep va evolua în sferturi cu jucătoarea elveţiană Belinda Bencic, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 8, sau cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 34 WTA. Partida va avea loc vineri și va putea fi urmărită LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” Vezi toate știrile
Citește și