Închide meniul

Simona Halep, prima reacţie după ce TAS i-a stabilit data procesului: „Am posibilitatea să-mi demonstrez nevinovăţia!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 decembrie 2023, 19:41

Simona Halep, prima reacţie după ce TAS i-a stabilit data procesului: „Am posibilitatea să-mi demonstrez nevinovăţia!

Simona Halep, prima reacţie după ce TAS i-a stabilit data procesului

Simona Halep/ Instagram

Simona Halep a oferit prima reacţie, după ce TAS i-a stabilit data procesului. Fostul lider WTA a transmis că va avea posibilitatea să-şi demonstreze nevinovăţia la Tribunalul de la Lausanne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cazul Simonei Halep va fi judecat la TAS în perioada 7-9 februarie. Românca a făcut recurs în luna octombrie, atunci când a primit o suspendare de patru ani din partea celor de la ITIA.

Simona Halep, prima reacţie după ce TAS i-a stabilit data procesului

Simona Halep nu a rămas indiferentă, după ce TAS a publicat data la care va fi audiat cazul său. Românca, aflată la Paris în aceste zile, a transmis un scurt mesaj pe conturile oficiale de socializare.

Halep a transmis că o bucură faptul că va avea, din nou, ocazia să-şi demonstreze nevinovăţia, de data aceasta în faţa judecătorilor de la Tribunalul din Lausanne.

„Curtea de Arbitraj pentru Sport a decis ca audierile în cazul meu să fie între 7 și 9 februarie 2024. Mă bucur că am posiblitatea de a-mi prezenta și de a-mi demonstra nevinovăția în fața unui tribunal independent. Mulțumesc”, a transmis Simona Halep, într-un videoclip postat pe Instagram.

Reclamă

Simona Halep s-a dus la Paris şi a făcut anunţul momentului

Simona Halep s-a dus la Paris şi a făcut anunţul momentului. Fostul lider WTA a transmis un mesaj prin care îşi anunţă revenirea în circuitul WTA. „Simo” este de mai bine de un an suspendată, după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat. Au fost găsite şi nereguli în paşaportul ei biologic, motiv pentru care ITIA a decis să o suspende până în octombrie 2026. Românca în vârstă de 32 de ani mai are o singură cale de atac, la TAS.

Simona a avut o postare surprinzătoare şi a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii ei. A dat de înţeles că va putea reveni pe terenul de tenis, în competiţiile WTA.

„Sunt pregătită să revin unde a început totul. Roland Garros 2008. Mulțumesc mult, Paris”, a scris Simona Halep pe contul ei de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem alături de tine! Să dea Dumnezeu să revii„, „Cât timp lupţi, nimeni nu te poate învinge„, „Luptă, Simo„, „Te iubim, Simona„, au fost primele comentarii primite de Halep. Postarea cu mesajul enigmatic a depăşit imediat borna de 10.000 de aprecieri.

Simona Halep s-a mutat definitiv din România

Simona Halep a luat o decizie radicală şi s-a mutat definitiv din România. Sportiva în vârstă de 32 de ani şi-a vândut vila de lux din Snagov şi a ales să plece din ţara noastră. Fostul lider WTA trece prin clipe grele, după ce a primit o suspendare de 4 ani pentru dopaj.

Halep a primit lovitură după lovitură pe toate planurile. În urmă cu un an a divorţat de Toni Iuruc, după care a fost suspendată drastic de ITIA. Încearcă să îşi dovedească nevinovăţia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS).

Potrivit orangesport.ro, „Simo” şi-a vândut deja vila situată pe malul lacului Snagov. Mastodontul are 9 camere, este aflat pe un domeniu de 10.000 de metri pătraţi, şi i-ar fi adus Simonei aproximativ 4.2 milioane de euro.

Sursa citată aterior anunţă că, din banii primiţi, Halep a cumpărat o proprietate în Dubai şi a decis să se mute definitiv acolo. Fosta campioană de la Roland Garros şi Wimbledon se antrenează deja de mai multe luni în Emiratele Arabe Unite.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și