Închide meniul

Simona Halep, pusă la zid în timpul audierilor de la TAS! Reacţie categorică: „Nu înghiţi orice ca şobolanul!”

Viviana Moraru Publicat: 8 februarie 2024, 16:51

Reclamă
Simona Halep, pusă la zid în timpul audierilor de la TAS! Reacţie categorică: „Nu înghiţi orice ca şobolanul!

Simona Halep, pusă la zid în timpul audierilor de la TAS

Simona Halep, în timpul unui interviu/ Profimedia

Simona Halep a fost pusă la zid, chiar în timpul audierilor de la TAS. Expert toxicolog şi vicepreşedinte al Academiei Române, Victor Voicu, a avut o reacţie categorică şi a transmis că românca şi-a schimbat strategia mult prea târziu. Acesta a transmis că fostul lider WTA ar fi trebuit să fie mult mai precaută, înainte de a consuma suplimentul contaminat cu Roxadustat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep este audiată în aceste zile la TAS, în încercarea de a-şi dovedi nevinovăţia în procesul de dopaj în care este implicată de mai bine de un an.

Simona Halep, pusă la zid în timpul audierilor de la TAS! Expert toxicolog, reacţie categorică

Victor Voicu a oferit declaraţii despre situaţia Simonei Halep. Acesta a transmis că Halep ar fi trebuit să nu îşi schimbe startegia pe parcursul procesului şi ar fi trebuit să mărturisească încă de la început că a consumat un supliment contaminat.

Expertul toxicolog a afirmat că „nu merge să faci pe victima” în faţa judecătorilor de la TAS, deoarece aceştia nu se lasă atât de uşor înduplecaţi. Voicu a mai afirmat că Simona Halep a consumat un supliment despre care nu ştia, supliment care i-a fost recomandat de staff-ul ei. De asemenea, acesta mai afirmă că românca ar fi trebuit să dea în judecată şi firma care a produs suplimentul contaminat.

Victor Voicu este de părere că la nivelul la care a ajuns Simona Halep, aceasta trebuia să fie mult mai atentă cu privire la suplimentele care îi sunt oferite, şi nu să le consume doar pe baza faptului că au eticheta „curată”.

Reclamă

„Când știi că ești onest, așa cred că trebuie să faci. Nu merge să faci pe victima. Acolo sunt niște oameni cu anvergură. Nu se sperie așa ușor. Am văzut că în ultimul timp și-a schimbat strategia. Poate că a fost cam târziu.

Era obligatoriu să scrie de unde provine, în primul rând. Dar e ciudat. Ai un produs în mână și nu știi de unde e? Și tu îl mănânci? Și dacă nu i-au dat în judecată… iarăși ceva cu semnul întrebării.

Când ajungi la acest nivel și știi să sunt cu ochii pe tine, pentru că sunt foarte mulți bani în joc, nu e doar etică, nu iei orice. Nu înghiți orice ca șobolanul! Nu-mi poți permite doar pentru că nu scrie nimic îndoielnic pe etichetă. Verifici!”, a declarat Victor Voicu, conform iamsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cea mai mare problemă pentru Simona Halep în apelul de la TAS

Un expert în dreptul sportiv a dezvăluit care este cea mai mare problemă pentru Simona Halep în apelul de la TAS. Avocatul Sabin Gherdan a analizat apelul româncei de la Lausanne.

Potrivit acestuia, principala problemă o constituie paşaportul biologic. Sabin Gherdan crede că va fi foarte greu de combătut la tribunal.

„Trebuie să explice ce s-a întâmplat cu acea substanță care a ajuns în sângele ei, cât și cu privire la pașaportul biologic, aspect care, din punctul meu de vedere, este cel mai problematic.

Noi în România am încercat să probăm faptul că, într-o anumită carne, s-au aflat anumite substanțe. Și ne-am lovit de imposibilitatea de a expertiza acea bucată de carne. Pentru că laboratoarele, când au aflat despre ce este vorba, au preferat să nu ne accepte expertiza”, a declarat avocatul Sabin Gherdan pentru euronews.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și