Închide meniul

Simona Halep refuză să joace într-un turneu de Mare Șlem din cauza pandemiei! ”Sunt îngrijorată!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2020, 13:45

Simona Halep refuză să joace într-un turneu de Mare Șlem din cauza pandemiei! ”Sunt îngrijorată!”

AFP7 / Rob Prange via hepta

Simona Halep refuză să joace într-un turneu de Mare Șlem din cauza pandemiei! ”Sunt îngrijorată!”

Halep se teme de pandemia de coronavirus și de restricțiile pe care le vor impune americanii, dar și de perioada de carantină dinaintea celor mai importante turnee de pe continentul nord-american.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep refuză să joace la US Open din cauza pandemiei

”Cu singuranță sunt îngrijorată pentru că trebuie să merg acolo în aceste condiții. Nu doar din cauza faptului că suntem într-o pandemie globală. Dar din pricina restricțiilor de călătorie, a carantinei potențiale și din cuaza schimbărilor anunțate de organizatorii turneelor din America”, a declarat Simona, potrivit ubitennis.net.

În urma acestei decizii, Simona va lua parte doar la cele mai importante competiții din Europa. Va începe cu Madrid Open și Roland Garros, în luna septembrie, asta deși circuitul WTA va reveni din august cu turneul de la Palermo.

Simona Halep, ironizată de un jurnalist pe Twitter

Rene Denfeld, un jurnalist de la MyTennis, a comentat decizia Simonei Halep de a nu participa la US Open într-un stil ironic. 

”Halep a trecut și peste Olimpiada de la Rio din 2016 din cauza îngrijorărilor privind virusul Zika, așa că totul se leagă. E în natura ei să fie cât mai prudentă când vine vorba de sănătate”, a scris Denfeld.

Reclamă

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și