Închide meniul

Simona Halep revine în circuit după ce s-a vaccinat. "Mă simt mai în siguranţă şi mai relaxată". Românca, pregătită să încânte la Miami

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 martie 2021, 6:15

Simona Halep revine în circuit după ce s-a vaccinat. "Mă simt mai în siguranţă şi mai relaxată". Românca, pregătită să încânte la Miami

Profimediaimages

Simona Halep, relaxată după ce s-a vaccinat

Românca este fericită că a reuşit să se vaccineze şi anunţă că se poate concentra exclusiv asupra jocului ei. Simona vrea să dea peste cap toate calculele hârtiei, mai ales că nu este favorita caselor de pariuri. Bookmakerii îi oferă cota 14 la ridicarea trofeului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: "Îmi este mai confortabil să călătoresc după ce m-am vaccinat"

"Pot spune că sunt puțin mai în siguranţă acum, dar totuși continui mă protejez. Suntem încă în această bulă şi este obositor să rămânem aşa în fiecare săptămână. Totuşi, trebuie să respectăm regulile.

Mă simt mai relaxată, îmi este mai confortabil să călătoresc acum. De aceea am decis să vin aici.

Acum câteva săptămâni, cineva m-a întrebat: 'Dacă nu joci la US Open, de ce joci la Miami?' Am spus că a trecut mult timp din august, așa că acum sunt într-o poziție mai bună și mental, și de aceea am ales să vin. Deci, sunt fericită că am ajuns aici", a declarat Simona Halep pentru WTA.

Traseul virtual al Simonei Halep la Miami

Simona Halep, numărul 3 mondial, va juca în turul al doilea de la Miami cu Caroline Garcia sau cu o jucătoare venită din calificări. Mai departe, Halep ar putea da peste americanca Cori Gauff (numărul 36 WTA). În sferturi, le poate înfrunta pe poloneza Iga Swiatek (locul 16 WTA), pe care a învins-o la Australian Open, sau pe Elina Svitolina (locul 5 WTA).

Reclamă

Cel mai dur adversar poate veni în semifinale, liderul mondial Ashleigh Barty. Halep nu va avea ocazia să îşi ia revanşa contra Serenei Williams, care şi-a anunţat retragerea.

Premiul pentru câştigătorii din cele două întreceri, masculină şi feminină, este de 300.000 de dolari. La ediţia precedentă, în 2019, cel mai mare cec a fost 1,3 milioane de dolari. În total, premiile au scăzut de la 16,7 milioane de dolari la 6,6 milioane de dolari. Competiţia are loc între 23 martie şi 3 aprilie.

Cea mai bună performanţă a Simonei Halep la Miami a venit în 2015 şi în 2019, atunci când pierdea în semifinale în faţa Serenei Williams, respectiv cu Karolina Pliskova. Ea a mai ajuns în două rânduri în sferturile de finală.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep ocupă locul 3 WTA
  • Constănţeanca, pregătită să ia startul la Miami

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și