Închide meniul

Simona Halep s-a distrat la interviul de pe teren cu Alexandra Dulgheru. „Simt că mai ai una”. Mesaj special pentru români

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 octombrie 2021, 18:45

Simona Halep s-a distrat la interviul de pe teren cu Alexandra Dulgheru. „Simt că mai ai una. Mesaj special pentru români

Pe ce loc a urcat Simona Halep în clasamentul WTA după ce a câștigat Melbourne Summet Set 1

Antena Sport

Alexadra i-a spus, tot amuzată, că mai are încă una, de data asta în limba română. De fapt, „Piti” a rugat-o pe Simona să spună un mesaj şi pentru fanii români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul Simonei Halep pentru fanii români

„Îmi pare rău că (n.r. – spectatorii) nu sunt aici, cred că atmosfera ar fi fost de un milion de ori mai frumoasă, dar şi celor care au venit astăzi aici vreau să le mulţumesc. Vă simt alături de mine şi sper, mâine, şi de la televizor, să mi se transmită energie bună să câştig acasă, pentru că e cea mai dulce victorie”, a spus Halep, care nu s-a putut abţine. „Simt că mai ai una”, a provocat-o din nou Simona pe Dulgheru.

Nu a mai fost cazul. Alexandra a lăsat-o pe Simona Halep să sărbătorească o calificare în finala de la Transylvania Open, venită după doar 12 game-uri pierdute la Cluj-Napoca.

Simona Halep – Marta Kostyuk 6-0, 6-1

Halep a luat-o tare pe Kostiuk încă de la început, cu lovituri puternice, care au ţinut-o permanent în mişcare pe adversară. După două break-uri, în primul şi al treilea game, şi după ce a salvat o minge de rebreak, fostul lider WTA a ridicat scorul al 3-0. În pauza care a urmat, ucraineanca a cerut time-out medical pentru probleme la coapsa dreaptă. Kostiuk a continuat meciul cu un bandaj mare la picior, dar evoluţia ei a fost clar afectată de accidentare.

Au urmat alte trei gameuri câştigate uşor de jucătoarea română, care nu a slăbit ritmul şi a reuşit „bagel-ul”, după 28 de minute de joc.

Reclamă

Kostiuk a continuat meciul şi a reuşit să câştige un prim game pe propriul serviciu, în setul al doilea. Cu deplasarea pe teren redusă la cote minime, sportiva din Ucraina a refuzat să abandoneze, dar nu a putut mai mult, pentru că rivala ei şi-a păstrat concentarea şi nu a mai lăsat nimic să-i scape din mână. Simona Halep a luat setul secund cu 6-1, după o oră de la start.

Ea va evolua în ultimul act, pentru prima dată la un turneu în acest an, cu Anett Kontaveit din Estonia, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 2. Cele două jucătoare s-au întâlnit de trei ori şi de fiecare dată a câştigat Halep în două seturi. Ultimul meci a avut loc la ediţia din 2020 a Australian Open, în sferturi, scor 6-1, 6-1. Celelalte partide au fost în 2017 la Roma, în sferturi, scor 6-2, 6-4, şi la Miami, în turul al treilea, scor 6-3, 6-0.

Calificarea în finală la Cluj-Napoca este recompensată cu un premiu de 16.398 de dolari şi cu 180 de puncte WTA. Câştigătoarea turneului va primi 29.200 de dolari şi 280 de puncte WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Finalele jucate până acum de Simona Halep sunt următoarele

Titluri WTA de simplu: 22 – Roma (Premier 5), Praga (WTA International), Dubai (Premier) – 2020, Wimbledon (Grand Slam) – 2019, Montreal (Premier 5), Roland Garros (Grand Slam), Shenzhen (WTA), toate trei în 2018, Madrid (Premier Mandatory), în 2017, Montreal (Premier 5), Bucureşti (WTA), Madrid (Premier Mandatory), toate trei în 2016, Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5), Indian Wells (Premier Mandatory), toate trei în 2015, Doha (Premier 5), Bucureşti (WTA), ambele în 2014, Nurnberg (WTA), ‘s-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) şi Sofia (turneul „mic” al campioanelor), toate cele şase în 2013;

Finale WTA de simplu: 17 – Madrid (Premier Mandatory), Doha (Premier) – 2019, Cincinnati (Premier 5), Roma (Premier 5), Australian Open (Grand Slam) – în 2018, Beijing (Premier Mandatory), Cincinnati (Premier 5), Roland Garros (Grand Slam), Roma (Premier 5) – în 2017, Rogers Cup (Toronto), Cincinnati (ambele de categorie Premier 5) – în 2015, WTA Finals – Singapore (Turneul Campioanelor), Roland Garros (Grand Slam), Madrid (Premier Mandatory) – toate trei în 2014, Bruxelles (Premier), în 2012 şi Fes (WTA), în 2011 şi 2010.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și