Închide meniul

Simona Halep s-a retras de la Miami Open. "Sunt tristă că nu pot continua". Motivul pentru care a luat decizia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 martie 2021, 14:05

Simona Halep s-a retras de la Miami Open. "Sunt tristă că nu pot continua". Motivul pentru care a luat decizia

profimediaimages

Simona Halep s-a retras de la Miami

Simona Halep a decis să se retragă de la Miami Open după un singur meci pe tabloul de simplu. Ea a învins-o pe Caroline Garcia, în turul secund, unde a fost calificată din oficiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a retras de la Miami

Numărul 3 mondial ar fi trebuit să joace la noapte cu Anastasija Sevastova pentru un loc în optimile de finală. Ea reuşise o victorie impresionantă şi în proba de dublu, unde le-a eliminat pe principalele favorite ale competiţiei, alături de Angelique Kerber. 

Halep a decis să se retragă din cauza problemelor medicale. Ea a acuzat dureri la umărul drept după meciurile de pregătire susţinute în SUA şi după partida de debut de la Miami.

Halep a ratat şi turneele de la Doha şi Dubai tot din cauza probmelemor medicale. În acest caz, ea s-a plâns de dureri la spate în urma participării solicitante de la Australian Open. 

Reclamă

Simona Halep: "Sunt tristă că nu pot continua"

"Îmi pare foarte rău că trebuie să mă retrag din probele de simplu şi dublu la Miami Open, dar accidentarea mea nu îmi permite să joc aici aşa cum m-aş fi aşteptat. Sunt tristă că nu pot continua.

Am vrut să vin aici, să dau tot ce am mai bun şi să joc cât mai multe meciuri. Dar din păcate nu pot. Sper ca anul viitor să revin sănătoasă. 

Vreau să le transmit un mare 'mulţumesc' organizatorilor de la Miami Open şi WTA pentru toate eforturile lor de a organiza acest mare eveniment şi pentru că ne-au făcut să ne simţim în siguranţă", a declarat Simona Halep, într-o postare pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
  • Simona Halep este pe locul 3 WTA
  • Ea era calificată în 16-imi la Miami

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și