Închide meniul

Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 6-0, 7-5. Simo, emoții uriașe în al doilea set. Românca avansează în turul al doilea la Madrid

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 12:20

Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 6-0, 7-5. Simo, emoții uriașe în al doilea set. Românca avansează în turul al doilea la Madrid

ProfimediaImages

Simona Halep - Sara Sorribes Tormo LIVE TEXT

  • Simona Halep - Sara Sorribes Tormo 6-0, 7-5
  • Halep a câştigat de două ori turneul lui Ion Ţiriac

Simona Halep și-a spulberat adversara în primul set, care a durat numai 28 de minute. Românca a avut un avantaj considerabil și în actul secund, dar Sorribes Tormo a avut o revenire uluitoare. De la 5-1 pentru Halep, s-a făcut 5-5. Românca și-a revenit pe final și a câștigat setul cu 7-5. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 6-0, 7-5

Update: Simona Halep face 6-5 și va servi din nou pentru victorie.

Update: Sara Sorribes câștigă încă un game și a egalat situația pe tabela de marcaj. Este 5-5 în setul secund.

Reclamă

Update: Sara Sorribes a câștigat încă un game. Iberica este aproape de o revenire uluitoaree în fața Simonei Halep. Românca a avut 5-1, dar acum diferența s-a redus la 5-4. 

Update: Sara Sorribes se menține în meci. Este 5-2 pentru Simona Halep în actul secund. Românca mai are nevoie de un singur game pentru victorie. 

Reclamă

Update: Simona Halep face 5-1 și este la un singur game de victorie.

Update: Simona Halep se desprinde din nou. Este 4-1 pentru "Simo" în setul secund. 

Update: Simona Halep revine în avantaj. Este 2-1 pentru "Simo" în setul secund. 

Reclamă 4 / 0/3

Update: Simona Halep cedează primul game al meciului. Este 1-1 în setul secund împotriva Sarei Sorribes

Update: Simona Halep câștigă primul game din setul al doilea. 

Update: Simona Halep şi-a distrus adversara în primul set: 6-0. 

Update: Simona Halep conduce cu 5-0 după încă un game perfect.

Update: Halep a reuşit un nou break şi conduce cu 4-0 după doar 18 minute.

Update: Simona şi-a luat din nou serviciul şi are 3-0. S-a impus la avantaj, la fel ca în primul game.

Update: Halep a făcut şi primu break şi conduce cu 2-0.

Reclamă

Update: Simona Halep a câştigat primul game al meciului pe propriul serviciu.

Simona Halep – Sara Sorribes Tormo | Simo are deja două victorii pe zgură, în 2021

Aceasta va fi a doua întâlnire directă dintre cele două jucătoare. Simo s-a impus în primul duel, fără mari emoţii. A fost 6-4, 6-0, în 2020, pe zgura de la Roland Garros. 

Înainte de turneul de la Madrid, Simona Halep a participat şi la întrecerea de la Stuttgart, acolo unde a fost eliminată de Aryna Sabalenka, în optimi, cu 3-6, 2-6. Până atunci, ea le bătuse pe Marketa Vondrousova (6-1, 6-3) şi pe Ekaterina Alexandrova (6-1, 6-4).

Sara Sorribes Tormo a jucat ultimul meci la Bogota, la începutul acestei luni. A fost învinsă în prima rundă de Sara Errani, 5-7, 5-7. 

Simona Halep – Sara Sorribes Tormo | Halep, de două ori campioană la Madrid

Simona Halep s-a impus în două rânduri la Madrid, în 2016 şi 2017, şi a mai jucat şi două finale, în 2014 şi 2019.

"O să învăț din meciul cu Sabalenka și o să joc mai bine în următorul meci. Nu revin în țară, merg direct la Madrid. Începe miercuri sau joi turneul. Trebuie să merg cu trei zile înainte, așa este regula de bulă.

Este un turneu special, pentru că este al domnului Țiriac și mereu mă simt extraodinar de bine acolo. Îmi plac condițiile de acolo, sunt răsfățată la Madrid. O să am oameni dragi lângă mine, vine și prietenul meu (n.r Toni Iuruc). O să fie un turneu frumos indiferent de rezultat, așa că o să mă bucur din plin", a spus Halep, cu câteva zile în urmă. 

Simona Halep – Sara Sorribes Tormo | Premiile de la Madrid Open 2021

La ediţia din acest an, Ion Ţiriac a redus drastic premiile din cauza pandemiei. Câştigătorii de anul acesta vor primi 315.000 de euro, spre deosebire de cei din 2019, cea mai recentă ediţie, când primul loc a fost recompensat cu 1,2 milioane de euro!

Simona Halep – Sara Sorribes Tormo se dispută vineri, în jurul orei 16:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile