Închide meniul

Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 6-4, 6-0. Campioana noastră a început ca din tun Roland Garros 2020! Românca și-a "distrus" adversara. A câștigat 10 game-uri la rând și s-a calificat în turul 2

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 septembrie 2020, 12:00

Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 6-4, 6-0. Campioana noastră a început ca din tun Roland Garros 2020! Românca și-a "distrus" adversara. A câștigat 10 game-uri la rând și s-a calificat în turul 2

Profimediaimages

Simona Halep, start în forță la Roland Garros

Simona nu i-a dat nicio șansă ibericei de 23 de ani, care ocupă locul 70 WTA. Chiar dacă adversara ei a condus cu 4-2 în primul set, campioana din 2018 a avut o revenire fabuloasă. Românca a câștigat 10 game-uri la rând și a obținut calificarea în faza următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost a 15-a victorie la rând pentru Halep, care a câștigat deja trei turnee în acest an. A triumfat la Dubai, Praga și Roma!

SIMONA HALEP – SARA SORRIBES TORMO 6-4, 6-0

UPDATE Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 6-4, 6-0 Victorie! Simona Halep a jucat impecabil și a încheiat meciul în minimum de seturi. De ziua ei, românca și-a asigurat prezența în turul secund.

UPDATE Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 6-4, 5-0 Un singur game o mai desparte pe Halep de calificarea în turul 2!

UPDATE Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 6-4, 4-0 Simona joacă fără greșeală și și-a trecut în cont al 8-lea game la rând.

Reclamă

UPDATE Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 6-4, 3-0 Campioana de la Wimbledon își continuă seria de vis și a câștigat un nou game!

UPDATE Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 6-4, 2-0 Simona a salvat o minge de break și conduce acum cu 2-0 în setul secund!

UPDATE Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 6-4, 1-0 Românca începe cum nu se putea mai bine actul secund. I-a făcut adversarei break! Halep, defilează în drumul spre turul secund!

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 6-4 Simona a câștigat primul set, după ce și-a trecut în cont patru game-uri la rând. Principala favorită de la Roland Garros a reușit lovituri senzaționale!

UPDATE Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 5-4 Revenire spectaculoasă a româncei, care a făcut un nou break și servește pentru câștigarea primului set!

UPDATE Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 4-4 Simona s-a descătușat! A restabilit egalitatea după ce a servit perfect și a câștigat la 0.

UPDATE Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 3-4 Campioana din 2018 nu se lasă mai prejos. Constănțeanca a reușit break-ul după un game de mare luptă!

UPDATE Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 2-4 Sorribes Tormo are un start peste așteptări și a câștigat din nou pe serviciul Simonei.

UPDATE Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 2-3 Răspuns imediat al campioanei noastre. Principala favorită de la Roland Garros a reușit rebreak-ul.

UPDATE Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 1-3 Adversara Simonei are un început bun de meci și reușește primul break al disputei!

Reclamă

UPDATE Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 1-2 Iberica de pe locul 70 WTA a izbutit să treacă din nou la conducere.

UPDATE Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 1-1 Simona Halep își face cu ușurință serviciul. A câștigat la 15.

UPDATE Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 0-1 Iberica câștigă primul game al meciului

UPDATE 14:25 A început primul meci al Simonei în această ediție de la Roland Garros

Simona Halep este într-o formă de vis. A doua jucătoare a lumii a câștigat ultimele 14 meciuri pe care le-a jucat. Astfel a reușit să ridice trofeele puse în joc la Dubai, Praga și Roma. Un nou succes ar fi sinonim cu cea mai bună serie a româncei.

Dacă o va elimina pe Sorribes Tormo, Halep poate da în turul doi peste Irina Begu (72 WTA). Aceasta trebuie să producă surpriza și să o elimine pe Jil Belen Teichmann (54 WTA).

Un lucru e cert, dacă Simona Halep va repeta performanța din 2018 de la Roland Garros atunci va reveni pe primul loc în clasamentul mondial. Triumful în capitala Franței i-ar aduce punctele necesare pentru a o detrona pe Ashleigh Barty, cea care nu participă în acest turneu de Grand Slam.

"Pentru prima oară, Openul francez se va disputa toamna şi va fi mai frig. Mingea va fi mai grea şi va veni mai încet, astfel că aceste condiţii o vor avantaja pe Simona Halep.

În aceste zile friguroase, va fi foarte greu pentru cineva să dea mingea peste Simona Halep. Jucătoarele puternice, precum Pliskova sau Serena Williams se vor aştepta ca punctele să fie câştigate la un moment dat, dar mingea va reveni mereu înapoi.

Halep nu a participat la US Open şi este odihnită. Mai ales că vine după două turnee câştigate pe zgură, la Praga şi Roma, ce i-au oferit o serie de 10 victorii pe această suprafaţă. Această combinaţie o aduce exact unde îşi doreşte să se afle înainte de Roland Garros", a spus Martina Navratilova, citată de WTA.

Recomandări
  • Simona Halep a jucat în primul tur chiar de ziua de ei
  • Românca are 15 victorii consecutive în circuit

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și