Închide meniul
VIDEO

Simona Halep se simte excelent la Dubai: „Este senzațional, e unul dintre turneele mele preferate”. Campioana noastră, asalt spre trofeul cu numărul 24 din carieră!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 februarie 2022, 21:13

Simona Halep se simte excelent la Dubai: „Este senzațional, e unul dintre turneele mele preferate. Campioana noastră, asalt spre trofeul cu numărul 24 din carieră!

Simona Halep se simte excelent la Dubai

Getty Images

Ajunsă pe locul 22 WTA, „Simo” nu a avut noroc la tragerea la sorți la care a luat parte. Va avea un traseu infernal. Anunță totuși că este pregătită să se dueleze cu oricine și le-a transmis un mesaj categoric adversarelor din circuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, în mare formă înainte de startul turneului de la Dubai

Opt victorii a obținut Halep în cele nouă meciuri din acest an. După ce a triumfat la Melbourne, campioana noastră a fost eliminată de Alize Cornet în optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la Australian Open.

Este unul dintre turneele mele preferate pentru că am câștigat de două ori, am jucat câteva meciuri foarte bune aici și abia aștept startul. Este o nouă provocare de fiecare dată când ajung aici. Îmi plac terenurile, atmosfera și știu totul despre turneu„, a declarat Simona Halep într-un interviu acordat organizatorilor.

Lupta pentru trofeul turneului de la Dubai se va da cu tribunele pline. Organizatorii au primit acceptul autorităților de a deschide porțile și a avea o capacitate de 100% la meciuri.

E un lucru incredibil. Suntem recunoscători să avem publicul aproape pentru că fanii ne dau energie. Ne ajută mereu, este senzațional„, a precizat Halep.

Reclamă

Simona Halep şi Alison Riske s-au întânit până acum de 3 ori şi, de fiecare dată, marea noastră campioană s-a impus. Dacă va trece de Riske, Simona Halep se poate duela în turul al doilea cu Paula Badosa, una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit, în timp ce în sferturile de finală ar putea juca cu Ons Jabeur.

Citește și:

Simona Halep a plecat fără antrenor la Dubai şi Doha

Simona Halep nu a vrut să dezvăluie motivele care au dus la despărţirea de cei doi antrenori, Marcu şi Dobre. Simo e sigură că se va descurca singură la Dubai şi Doha, la fel cum a reuşit şi la finalul lui 2013, când de asemenea a avut o perioadă fără antrenor în circuit.

Sunt pregătită să plec, sper să fac treabă bună, pentru că aceste turnee chiar îmi plac. Nu obişnuiesc să îmi discut deciziile, domnii Marcu şi Dobre ştiu de ce am luat această decizie şi e suficient. Nu am căutat, am un sparring de la Academia Mouratoglou. O să vină cu mine turneele acestea, să ne cunoaştem şi după aceea o să văd ce am de făcut.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost în 2013 la sfârşit de an şi la începutul lui 2014 fără antrenor şi a fost ok. Am mai multă experienţă decât atunci şi vom vedea. Aşa s-a întâmplat”, a spus Halep, la plecarea din România.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și