Închide meniul

Simona Halep – Serena Williams, în sferturile de la Australian Open! Ce spune Serena înaintea super-meciului

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2021, 9:05

Reclamă
Simona Halep – Serena Williams, în sferturile de la Australian Open! Ce spune Serena înaintea super-meciului

profimediaimages

Serena Williams, gata de meciul cu Simona Halep

Serena Williams a învins-o greu pe Aryna Sabalanka, într-un meci de trei seturi, care s-a întins pe durata a peste două ore. Ea a declarat la final că se simte pregătită pentru duelul din sferturi, contra Simonei Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams: "Mă simt pregătită atât pentru Simona, cât şi pentru Iga"

"În acest moment, mă simt pregătită atât pentru Simona, cât şi pentru Iga. E un sfert de finală de Grand Slam, toate adversarele sunt grele. Nu va fi o mare presiune pe mine, am fost în această fază a turneului de mai multe ori decât îmi amintesc. Sunt pozitivă şi asta e atitudinea pe care trebuie să o am. Sunt pregătită pentru ambele jucătoare", a declarat Serena Williams, la conferinţa de presă de astăzi de la Melbourne.

Palmaresul meciurilor dintre Simona Halep şi Serena Williams

Simona Halep o va înfrunta pe Serena Williams pentru a 12-a oară. Până acum, românca a învins de doar două ori. Prima dată s-a întâmplat în 2014, la Turneul Campioanelor, într-un meci din faza grupelor: 6-2, 6-0. A doua victorie a venit la ultimul lor duel, în finala de la Wimbledon din 2019: 6-2, 6-2.

Serena Williams deţine recordul trofeelor câştigate la Australian Open. Ea s-a impus de şapte ori: 2003, 2005, 2007, 2009, 2010, 2015 şi 2017.

Cu victoria de astăzi, Williams a devenit jucătoarea cu cele mai multe prezenţe din istorie, 54, în sferturile de finală ale turneelor de Grand Slam. Ea este egală cu Chris Evert, deţinătoarea de până acum a recordului, şi a depăşit-o pe Martina Navratilova. De 13 ori a mai jucat Serena în sferturi la Australian Open.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:07

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:29

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

22:17

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

21:50

LIVE SCOREReal Madrid, Liverpool şi Bayern joacă ACUM! „Galacticii”, conduşi de Lille! Kylian Mbappe e rezervă

21:38

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (joi, ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

21:10

UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”
Citește și