Închide meniul

Simona Halep, sfaturi uriaşe de la marele Mats Wilander. „Acesta e momentul în care trebuie să începi să-ți schimbi jocul”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 august 2021, 15:05

Simona Halep, sfaturi uriaşe de la marele Mats Wilander. „Acesta e momentul în care trebuie să începi să-ți schimbi jocul

Simona Halep a câștigat Melbourne Summer Set 1

Profimediaimages

„Cred că pentru Simona e o situație în care, evident, din punct de vedere fizic, trebuie să fie bine. Acesta e primul lucru care contează. E posibil, desigur, să fie bine, dar n-avem de unde să știm dacă va reveni la același nivel. Chiar nu știi niciodată dacă te vei întoarce la forma din trecut, iar în același timp, cred că acesta e momentul cheie din cariera unei jucătoare. După ce câștigă câteva Grand Slam-uri, când devine numărul 1 mondial, poate că motivația sa nu mai e la fel de puternică, așa cum era înainte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, sfaturi preţioase de la Mats Wilander

Acesta e momentul în care trebuie să începi să-ți schimbi jocul. Trebuie să începi să găsești alte modalități de a te motiva, de a câștiga meciuri de tenis. Cred că am văzut asta la Roger Federer. Dintr-o dată, Roger Federer venea mai des la fileu, lovea mai multe backhand-uri cu efect de top spin, stătea mai aproape de linia de fund și așa a reușit să câștige Wimbledon încă o dată, și Australian Open de două ori, împotriva lui Marian Cilic și Rafael Nadal. Toată lumea care a văzut asta a zis: Oh, Doamne! E un jucător complet diferit! Roger Federer e mult mai agresiv, e mult mai dur.

E vorba despre motivație. În cazul ei, motivația nu cred că poate fi câștigarea unui alt Grand Slam. Câștigarea unui alt Grand Slam nu cred că îi oferă o motivație suficient de puternică. E un obiectiv materialist, care nu o va aprinde. Cred că trebuie să fie vorba despre o schimbare de tactică, un stil diferit și puțin mai agresiv și, cumva, să existe mai multă distracție în timp ce încearcă să câștige meciuri. Asta ar trebui să țintească decât să fie vizată doar câștigarea unui alt Grand Slam”, a spus Wilander, citat de adevarul.ro.

Simona Halep debutează la US Open 2021

Simona Halep va debuta la US Open 2021 cu Camila Georgi, meci ce se va desfăşura luni, de la ora 18:00, pe Grand Stand, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Halep nu a participat la ultimele două turnee de Grand Slam, la Roland Garros şi Wimbledon, din cauza accidentării suferite la Roma. Au fost zvonuri că ea nu va fi prezentă nici la Flushing Meadows, dar veştile sunt bune: ea s-a antrenat fără faşă, după problemele întâmpinate şi la Cincinnati.

Reclamă

„Din păcate, o radiografie din această dimineață a arătat că am o mică ruptură la adductorul drept și din acest motiv, ar fi prea riscant să joc diseară. Mă voi odihni și voi face totul pentru a fi pregătită de US Open. Pentru fanii din Cincinnati, a fost drăguț să vă revăd”, a scris Halep pe Twitter, la Cincinnati.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și