Închide meniul

Simona Halep şi-a aflat adversara din optimile de finală de la Gippsland Trophy. Românca, în formă de zile mari în Australia. A câştigat al doilea meci al anului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 7:07

Simona Halep şi-a aflat adversara din optimile de finală de la Gippsland Trophy. Românca, în formă de zile mari în Australia. A câştigat al doilea meci al anului

profimediaimages

Simona Halep a câştigat primul meci de dublu jucat la Gippsland Trophy,

Simona Halep se simte excelent în Australia. A bifat deja a doua victorie oficială. Ieri, a trecut de Anastasia Potapova cu 6-4, 6-4, în turul al doilea de la Gippsland Trophy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, victorie la dublu, la Gippsland Trophy

Astăzi, Halep a obţinut calificarea în optimile de finală ale competiţiei pe tabloul de dublu. Românca a jucat alături de o reprezentantă a gazdelor, Daria Gavrilova. 

Ele au beneficiat de un wild card şi s-au impus clar, cu 6-2, 6-2, în faţa cuplului format din Belinda Bencic (Elveţia) şi Barbora Strycova (Cehia).

În turul următor, Halep şi Gavrilova vor avea misiune dificilă. Le vor întâlni pe Gabriela Dabrowski (Canada) şi Bethanie Mattek-Sands (SUA), care sunt cotate cu a treia şansă la câştigarea trofeului.

Reclamă

Tot în turneul de dublu, perechea formată din Monica Niculescu şi Patricia Ţig s-a calificat în sferturile de finală. Româncele au trecut de Andreja Klepac (Slovenia) şi Elise Mertens (Belgia) cu 6-3, 6-3. 

Simona Halep o va întâlni pe Laura Siegemund, în optimile de finală ale turneului de simplu de la Gippsland Trophy

În turneul de simplu, Simona Halep şi-a aflat următoarea adversară. A doua jucătoare a lumii o va întâlni pe Laura Siegemund. Nemţoaica, ocupanta locului 51 în ierarhia WTA, a trecut de Destanee Aiava, din Australia, locul 218 WTA, cu 6-2, 6-2.

Halep este condusă cu 2-1 în duelurile directe cu Siegemund. Cele trei dueluri de până acum s-au jucat pe aceeaşi suprafaţă, zgura, în timp ce la Melbourne se joacă pe hard.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și