Închide meniul

Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur la Doha! Bilanț zdrobitor în favoarea lui Simo. Cu cine joacă celelalte românce

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2022, 20:30

Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur la Doha! Bilanț zdrobitor în favoarea lui Simo. Cu cine joacă celelalte românce

Simona Halep a câștigat premiul pentru cea mai bună lovitură a lunii februrarie

Getty Images

Simona Halep, locul 23 mondial o va întâlni pe sportiva franceză Caroline Garcia, numărul 70 mondial, în primul tur al turneului de categorie WTA 1000 de la Doha, după ce a participat la competiţia WTA 500 de la Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep are un bilanț zdrobitor în confruntările cu Garcia, 7-1.

Simona Halep – Carolina Garcia, în primul tur la Doha

Simona a câștigat turneul de la Doha în 2014 și a jucat finala în 2019, ultima ediție la care a participat.

Pe tabloul principal se află la Doha şi Irina Begu (54 WTA) şi Sorana Cîrstea (30 WTA). Begu va juca împotriva sportivei din Cehia Petra Kvitova, locul 25 mondial, iar Cîrstea o va întâlni pe sportiva egipteană Mayar Sherif, numărul 65 WTA.

Reclamă

Și Jaqueline Cristian, locul 67 WTA, are şanse să ajungă pe tabloul principal. Ea va evolua în ultimul tur al calificărilor cu Oceane Dodin (Franţa, 95 WTA, favorită 16).

Simona Halep a fost învinsă, vineri, cu scorul de 2-6, 7-6 (0), 6-0, de letona Jelena Ostapenko, locul 21 WTA, în semifinalele turneului de categorie WTA 500 de la Dubai.

 Simona Halep nu e afectată de eșeul din semifinalele de la Dubai

După ce Halep a închis primul set cu 6-2, actul al doilea a fost decis în tie-break, unde Ostapenko s-a impus cu un neverosimil 7-0. În decisiv, jucătoarea din Letonia s-a impus tot la zero.

Reclamă 4 / 0/3

În ciuda faptului că s-a văzut învinsă la finalul meciului, Simona Halep rămâne cu moralul ridicat.

Mă nemulțumește setul trei, pentru că mi-am pierdut concentrarea și n-am mai stat acolo punct cu punct. Dar nu pot să stric toată săptămâna doar pentru acest set. Bineînțeles, sunt supărată pentru ce s-a întâmplat în setul trei. Dar merg înainte și, cu astfel de meciuri, o să devin mai bună din punct de vedere mental.

Nu a fost o cădere mentală, nu consider că am căderi mentale. Nu mi-a mers prea bine serviciul, am vrut să fac prea multe, din cauză că ea a stat foarte aproape de linie și intra în retur. A fost probabil un trac emoțional acolo și n-am avut concentrarea suficientă pentru a menține un serviciu solid”, a spus Simona Halep, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și