Închide meniul

Simona Halep şi marele vis din 2021. "Medalia de aur este obiectivul principal". Cel mai dificil moment trăit în timpul pandemiei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 ianuarie 2021, 6:49

Simona Halep şi marele vis din 2021. "Medalia de aur este obiectivul principal". Cel mai dificil moment trăit în timpul pandemiei

Profimediaimages

Simona Halep şi-a trasat obiectivele pentru 2021

Halep este deja cu gândul la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În 2016 a refuzat participarea la Rio din cauza riscului infectării cu virusul Zika. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu în fiecare an am obiectiv să fiu mai bună decât anul care a trecut, dar principalul obiectiv este medalia la Olimpiadă. Îmi doresc foarte mult să pun o medalie în vitrină indiferent ce medalie bineînțeles că aurul este obiectivul principal, dar nu strică nici argint sau bronz așa că orice vine este bine primit", a declarat Simona Halep la alephnews.ro.

Simona Halep: "Trebuie să ascultăm medicii. Eu mă voi vaccina"

Constănţeanca a avut probleme pe timpul pandemiei. De ce i-a fost frică nu a scăpat: s-a infectat cu coronavirus şi a fost tratată de medicii de la spitalul Matei Balş. Acum, Halep susţine campania naţională de vaccinare împotriva Covid-19.

"Am crezut pentru că am știut că o să se răspândească. De la început mi-a fost teamă, din martie, de când a început toată această treabă. M-am ferit cât am putut de mult. M-am izolat atunci când a trebuit să mă izolez, dar n-am vrut. Totuși am forțat un pic să nu trăiesc în teamă pentru că teamă uneori ne încurcă foarte mult și atunci când suntem foarte bine ne poate încurcă. Mi-a fost teamă și când l-am avut pentru că așteptăm de la zi la zi să se întâmple ceva, nu tocmai bine.

Din fericire, am avut simptome foarte ușoare la început, prima și a doua zi. După aceea n-am mai avut nimic și nu mi-a afectat plămânii, ceea ce m-a bucurat tare mult pentru că am putut să mă antrenez după 10 zile, după ce am fost în carantină, cele 14 zile. Am mai stat 10 zile că așa am fost sfătuită de medicii din România. Au fost extraordinari. M-au ajutat tare mult și au avut grijă de mine sută la sută.

Reclamă

Eu mă voi vaccina și consider că trebuie să ne vaccinăm că să avem grijă în primul rând de noi și de cei din jurul nostru pentru că dacă nu ne vaccinăm putem transmite în continuare acest virus. Bineînțeles că este decizia fiecăruia în final, dar cred că e un lucru bun să ascultăm medicii și dacă ei ne spun să ne vaccinăm înseamnă că trebuie să o facem", a mai spus numărul 2 WTA.

Halep va fi nevoită să stea 14 zile de carantină, perioadă în care va putea ieşi din hotel câte cinci ore pe zi pentru a se antrena.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și