Închide meniul

Simona Halep trage din greu înainte de Australian Open 2021, chiar şi în carantină: "Nu ne-am antrenat niciodată mai mult"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 6:07

Simona Halep trage din greu înainte de Australian Open 2021, chiar şi în carantină: "Nu ne-am antrenat niciodată mai mult"

ProfimediaImages

Simona Halep se pregăteşte pentru Australian Open 2021

"Avem condiții foarte bune, cei din Adelaide și-au dat silința. Sunt reguli stricte de securitate. Avem balcon, suntem într-un aparthotel, comparativ cu Melbourne, unde stau în camere de hotel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Efremov, detalii despre Simona Halep: Nu ne-am antrenat niciodată mai mult 

Din punctul de vedere al timpului de antrenament, este același. Nu ne-am antrenat niciodată mai mult. Atmosfera e bună, au fost 7 zile pline fără pauză. Încercăm să profităm de fiecare moment pe care-l avem pentru a ne pregăti.

E important să aibă meciuri înainte de un Grand Slam și e o idee foarte bună că aceste turnee există și calendarul a fost făcut în această manieră", a spus Efremov, la Digi Sport. 

Carantina de la Australian Open a generat controverse

Sportivii privilegiați au voie să se antreneze doar cinci ore pe zi, însă cei carantinați la Melbourne nu pot efectua niciun fel de pregătire. Mai mulți dintre cei care nu beneficiază de tratament special s-au plâns de condițiile de izolare, iar cel mai vehement a fost spaniolul Roberto Bautista Agut, care a catalogat cele 14 zile drept “un dezastru complet”.

Simona Halep are șansa de a câștiga primul ei trofeu la Australian Open. Cea mai bună performanță a sa la această competiție a fost în 2018, când a ajuns până în finală. Românca a fost învinsă atunci de Caroline Wozniacki.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și