Închide meniul

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati înaintea meciului cu Veronika Kudermetova, din cauza unei accidentări! Anunțul de ultimă oră

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2022, 23:14

Reclamă
Simona Halep s-a retras de la Cincinnati înaintea meciului cu Veronika Kudermetova, din cauza unei accidentări! Anunțul de ultimă oră

Simona Halep

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimediaimages

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati înaintea meciului cu Veronika Kudermetova, din turul 2. Campioana noastră a suferit o accidentare la coapsa dreaptă și nu va mai continua turneul din Statele Unite, anunță WTA Insider.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep se pregătea pentru duelul cu Kudermetova, după ce a învins-o în primul tur pe Anastasia Potapova, scor 6-4, 3-6, 6-3, la capătul unei partide ce a durat peste două ore de joc.

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati înaintea meciului cu Veronika Kudermetova, din cauza unei accidentări

„Simona Halep s-a retras de la Cincinnati în urma unei accidentări la coapsa dreaptă”, a anunțat WTA Insider.

Vestea a venit cu mai puțin de două săptămâni înainte de startul US Open 2022. Grand Slam-ul din SUA se va desfășura în perioada 29 august – 11 septembrie.

În urma retragerii Simonei Halep, Kudermetova s-a calificat automat în turul 3 de la Cincinnati, unde va întâlni învingătoarea dintre Paula Badosa și Ajla Tomljanovic.

Reclamă

Știrea inițială

Simona Halep şi Veronika Kudermetova se vor afla în faţa celei de-a patra întâlniri directe din circuit. Rusoaica de pe locul 20 WTA nu a reuşit să câştige set în faţa Simonei în niciun meci de până acum.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimul duel dintre cele două a avut loc chiar în acest an, la Melbourne Summer Set 1. În finală, Simo se impune clar, cu scorul de 6-2, 6-3. Celelalte două meciuri dintre cele două au avut loc în 2021, la Australian Open, când românca se impunea cu 6-1, 6-3, şi la Moscova, partidă câştigată de Halep cu 6-1, 7-6 (4).

Veronika Kudermetova a eliminat-o în primul tur pe Barbora Krejcikova, jucătoare ajunsă pe locul 19 WTA. Rusoaica s-a impus lar, cu scorul de 6-3, 6-3.

Partida dintre Simona Halep şi Veronika Kudermetova va fi ultima a zilei de pe Terenul 3, din complexul de la Cincinnati. Partida va fi precedată de trei partide din circuitul feminin şi un meci din circuitul feminin, Madison Keys – Jelena Ostapenko.

Simona Halep participă la Cincinnati după ce a reuşit să se impună la Toronto, săptămâna trecută. De cealaltă parte, Veronika Kudermetova a părăsit competiţia din Canada încă din primul tur, fiind eliminată de Ajla Tomljanovic. Cincinnati este ultimul turneu premergător US Open, Grand Slam ce va debuta pe 29 august.

Prima reacție a Simonei Halep, după victoria cu Anastasia Potapova

Simona Halep a obținut o victorie muncită cu Anastasia Potapova, iar diferența a fost făcută mereu în finalul seturilor. În turul al doilea, Simona Halep va juca cu Veronika Kudermetova. Marea noastră campioană își continuă seria victoriilor, după triumful fantastic de la Toronto.

„A fost o luptă dură, dar mă bucur că am reușit să câștig. Le multumesc fanilor care au venit să mă susțină și mi-au dat putere să lupt. Am luptat până la capăt, Anastasia este luptătoare, am luptat amândouă. Am fost obosită, dar mă bucur că am reușit să câștig. Mă bucur de această perioadă (n.r. – revenire în top 10), sunt totuși acum prea obosită să mă gândesc la alt obiectiv. O iau meci cu meci„, a spus Simona Halep.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și