Închide meniul

Sorana Cîrstea a început recuperarea, după ce s-a operat! Mesajul transmis de româncă

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2024, 15:42

Reclamă
Sorana Cîrstea a început recuperarea, după ce s-a operat! Mesajul transmis de româncă

Sorana Cîrstea a început recuperarea, după ce s-a operat

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci/ Profimedia

Sorana Cîrstea a început recuperarea, după ce s-a operat la picior săptămâna trecută. Românca de pe locul 41 WTA a postat un scurt mesaj, pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea şi-a încheiat prematur anul 2024, după ce a fost supusă unei operaţii. Românca nu va mai evolua deloc în acest an.

Sorana Cîrstea a început recuperarea, după ce s-a operat

Sorana Cîrstea s-a fotografiat în cârje, în sala de antrenament. Românca a fost surprinsă zâmbitoare şi le-a mulţumit fanilor pentru toată susţinerea de care a avut parte, după operaţia suferită în urmă cu o săptămână.

“Drumul spre recuperare tocmai a început! Mulţumesc tuturor pentru mesajele dulci şi frumoase“, a scris Sorana Cîrstea, pe Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

Joia trecută, jucătoarea de 34 de ani anunţase că a fost operată la picior şi nu va mai evolua în acest an.

Sorana Cîrstea a precizat că a luat decizia de a se opera, după ce timp de şase luni s-a confruntat cu dureri severe la picior. Ea ocupă locul 41 în clasamentul WTA.

Sorana Cîrstea s-a operat şi ratează tot restul sezonului

Sorana Cîrstea s-a operat şi ratează tot restul sezonului. După un an cu 12 victorii şi 16 eşecuri, Sori şi medicii au luat decizia că doar o operaţie îi va rezolva problemele la picior jucătoarei de 34 de ani.

Reclamă

Semifinala de la Dubai este cel mai bun rezultat din acest sezon, în care la turneele de Grand Slam nu a trecut de primul tur. Acum, ea ne anunţă că va reveni abia în 2025, după operaţia suferită la Madrid.

Au fost mai mult de şase luni în care m-am luptat cu o durere severă la picior. După ce am încercat orice, fără niciun rezultat sau îmbunătăţire a stării, doctorii mei şi eu am decis că e cazul să mă operez.

Vestea bună este că totul a decurs perfect, dar vestea proastă este că voi lipsi tot restul sezonului. Vreau să le mulţumesc tuturor pentru ajutor şi ne vedem în 2025″, e mesajul Soranei, pe Instagram.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:40

Ana Bărbosu va primi medalia de bronz vineri, de la ora 09:30, pe esplanada Casei Olimpice din București. Cine i-o va înmâna

17:04

„A fost jefuit!” Cehii au dat verdictul în scandalul transferului lui Florinel Coman de la FCSB la Al Gharafa

16:45

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 august

16:42

Dumitru Dragomir a numit antrenorul cu care Rapid poate câştiga titlul: „Vai de capul meu! Îi urcă pe garduri”

15:12

„Nebunul de pe tronul de aur” Gigi Becali, distrus în presa din Cehia înainte de FCSB – Sparta Praga: „Auto-proclamatul Dumnezeu”

14:51

Veste bună pentru FCSB, chiar înaintea returului cu Sparta Praga! Doi noi jucători, prezenţi la antrenamente

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 6 Ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu: „Contactează-mă!”
Citește și