Închide meniul

Sorana Cîrstea, după înfrângerea din semifinalele de la Dubai: „A fost o înfrângere dureroasă”. Ce urmează pentru româncă

Alex Masgras Publicat: 24 februarie 2024, 12:22

Reclamă
Sorana Cîrstea, după înfrângerea din semifinalele de la Dubai: „A fost o înfrângere dureroasă. Ce urmează pentru româncă

Sorana Cîrstea, după înfrângerea din semifinalele de la Dubai

Sorana Cîrstea, în timpul semifinalei de la Dubai cu Jasmine Paolini / Profimedia

Sorana Cîrstea a oferit prima reacţie după înfrângerea din semifinalele de la Dubai. Românca a ratat şansa de a se califica în ultimul act, după ce Jasmine Paolini s-a impus cu 6-2, 7-6, după aproape două ore de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Sorana Cîrstea a ratat şi şansa se a intra în Top 15 pentru prima oară în carieră. Ea ocupă locul 22 WTA în acest moment, dar poate coborî o poziţie, dacă în finală se va impune Kalinskaya.

Sorana Cîrstea, după înfrângerea din semifinalele de la Dubai: „Trebuie să continuăm să muncim din greu”

După meciul cu Paolini, Sorana Cîrstea a recunoscut că înfrângerea în faţa jucătoarei din Italia a fost una dureroasă, dar priveşte cu optimism perioada următoare şi se pregăteşte intens pentru turneele de la Indian Wells şi Miami.

„A fost o înfrângere dureroasă seara trecută, dar săptămâna a fost bună per total. Trebuie să continuăm să muncim din greu. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere, ca întotdeauna”, a scris Sorana Cîrstea, pe contul de Instagram.

În urmă cu un an, Sorana Cîrstea a avut un Sunshine Double de excepţie. La Indian Wells, românca a ajuns până în sferturile de finală, în timp ce la Miami a jucat semifinale.

Reclamă
Reclamă 4

Jasmine Paolini nu s-a ferit de cuvinte după ce a eliminat-o pe Sorana Cîrstea de la Dubai

Jasmine Paolini nu s-a ferit de cuvinte după ce a eliminat-o pe Sorana Cîrstea de la Dubai. Numărul 26 WTA a reușit să treacă de sportiva noastră cu scorul de 6-2, 7-6, în cadrul semifinalelor turneului de 1000 de puncte, de la Dubai.

Paolini a dezvăluit că a fost uimită de revenirea surprinzătoare a Soranei, din sferturi. Românca a revenit în duelul cu Vondrousova și a câștigat 6 mingi de meci, după ce a fost condusă cu 2-6, 1-5.

După performanța lui Cîrstea, sportiva din Italia a dezvăluit că a rămas blocată și a menționat faptul că „Sori” este o jucătoare bună.

Reclamă

De asemenea, Paolini a vorbit și despre faptul că va ajunge în top 20 WTA, după acest succes.

„Dacă mi-ai fi spus că, la finalul săptămânii, voi fi în top 20 WTA, ți-aș fi spus că ești nebună

V-am oferit puțină dramă în finalul meciului. Cîrstea e o jucătoare foarte bună. A început să lovească direct câștigător spre sfârșit. Ieri a realizat o revenire uimitoare și m-am blocat puțin”, a spus italianca, după meci.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:43

„Prinţul român!” Ianis Hagi, cerut de urgenţă înapoi la Rangers, după calificarea istorică a României în optimi la EURO 2024

9:01

Căpitanul Cehiei s-a năpustit asupra lui Istvan Kovacs: „Un îngâmfat! A vrut să fie omul meciului!”. Tomas Soucek a izbucnit

8:55

FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă

8:30

„Nu ne putem plânge!” Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024! Ce au spus despre România

8:27

„Asta vreau să remarc!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024

8:13

„România respiră!” Dorinel Munteanu, plecăciuni în faţa „tricolorilor” după calificarea istorică în optimile EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și