Închide meniul

Sorana Cîrstea, eliminată de la Istanbul! Românca, învinsă în două seturi de Veronika Kudermetova

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 aprilie 2022, 19:04 / Actualizat: 10 martie 2023, 11:22

Sorana Cîrstea, eliminată de la Istanbul! Românca, învinsă în două seturi de Veronika Kudermetova

Sorana Cîrstea, reacție după eliminearea de la Wimbledon

Sorana Cîrstea, eliminată de la Roma / Hepta

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turneul de la Istanbul. Jucătoare româncă, care câștigase ediția precedentă din Turcia, a fost învinsă în semifinale de Veronika Kudermetova, scor 3-6, 3-6, după o oră și 24 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a fost învinsă de Veronika Kudermetova (29 WTA), scor 3-6, 3-6, în semifinalele turneului WTA 250 de la Istanbul.

Sorana Cîrstea, eliminată de la Istanbul! Românca a fost învinsă în două seturi de Veronika Kudermetova

Sorana Cîrstea era campioana en-titre de la Istanbul și spera să își apere trofeul. Jucătoarea noastră a fost oprită din drumul către un nou titlu de rusoaica Veronika Kudermetova.

Sorana a pierdut ambele seturi cu același scor, 3-6, în mai puțin de o oră și jumătate. Sori, aflată pe locul 24 WTA înaintea turneului, a făcut un singur break în meciul din Turcia, în primul set.

Cîrstea, oprită din drumul pentru apărarea trofeului de la Istanbul

Pe traseul către semifinale, Sorana Cîrstea reușise să le învingă pe Rakhimova, 6-4, 6-1, Rus, 3-6, 6-1, 7-4 și Grabher, 7-5, 6-1.

Reclamă

Pentru participarea în semifinale, Sorana Cîrstea a obţinut un premiu de 10.000 de dolari şi 110 puncte.

Rusoaicele Anastasia Potapova și Veronika Kudermetova vor juca în finala de la Istanbul.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și