Închide meniul

Sorana Cîrstea, genială înainte de Australian Open 2021! S-a îmbrăcat elegant pentru o ocazie specială: a mâncat singură o pizza în ziua a zecea de "detenţie"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 7:20

Sorana Cîrstea, genială înainte de Australian Open 2021! S-a îmbrăcat elegant pentru o ocazie specială: a mâncat singură o pizza în ziua a zecea de "detenţie"

ProfimediaImages

Sorana Cîrstea, blocată în Australia

"Am decis să sărbătoresc a zecea zi de detenţie şi al zecelea test negativ cu o pizza. A fost un eveniment important şi am decis să mă îmbrac elegant pentru această ocazie", a fost mesajul postat de Sori pe Instagram, alături de o poză în care pe o cutie de pizza este desenată o inimioară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu câteva zile în urmă, Sorana a postat şi un filmuleţ de la un antrenament susţinut în camera de hotel în care stă izolată în carantină, înainte de primul Grand Slam al anului.

Dezvăluirile făcute de antrenorul Soranei Cîrstea, înainte de Australian Open

Antrenorul lui Sori, Adrian Cruciat, a dezvăluit în ce condiţii se pregăteşte jucătoarea noastră. Regulile organizatorilor de la Australian Open sunt atât de stricte, încât Sorana nu a mai apucat să ia nici măcar hainele de la un om din staff care e cazat în acelaşi hotel.

"Suntem practic deținuți, în condiții bune, la un hotel, însă nu avem voie să ieșim din cameră, nu avem voie să deschidem geamul! Suntem pur și simplu blocați aici! Nu avem voie să comunicăm între noi, nici măcar să ne trimitem lucruri de la unii la alții în interiorul aceleiași echipe.

Reclamă

Chiar avem o mare problemă! În momentul în care ne-am cazat, nu știam că pe zborul nostru a fost un caz pozitiv și, pur și simplu, una din gențile cu echipament a rămas la Teo Cercel, preparatorul fizic al Soranei. Urma ca a doua zi, când ne vedeam la antrenament, să-i predăm echipamentul care trebuie să stea la ea, plus vitaminele, hainele.

Și această geantă a rămas la colegul meu, nu îi poate fi transmisă sub nicio formă Soranei, care se află pe același coridor, cu 4 camere mai jos. În niciun caz, autoritățile australiene nu vor să vină cineva să ridice geanta să i-o ducă, pentru că spun că există risc de contaminare. Practic, stăm în cameră și ne uităm pe geam", a spus Cruciat, la Radio Timişoara.

Organizatorii Australian Open au cheltuit peste 40 de milioane de dolari pentru a găzdui turneul în condiții de siguranță. Debutul competiției este programat pe 8 februarie.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și