Închide meniul

Sorana Cîrstea împlineşte 33 de ani!”Sori” trece printr-un moment excelent! Cum ar putea ajunge la Turneul Campioanelor şi câţi bani a câştigat din tenis

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2023, 14:27

Sorana Cîrstea împlineşte 33 de ani!Sori trece printr-un moment excelent! Cum ar putea ajunge la Turneul Campioanelor şi câţi bani a câştigat din tenis

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului de la Catalonia Open

Sorana Cîrstea / Profimedia

  • Sorana Cîrstea împlineşte 33 de ani
  • Românca traversează o perioadă excelentă

Sorana Cîrstea împlineşte 33 de ani. Românca traversează una dintre cele mai bune perioade din carieră, după ce a bifat sferturi de finală la Indian Wells și semifinale la Miami. În acest context, „Sori” se poate gândi chiar la Turneul Campioanelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea ocupă locul 41 WTA, după rezultatele obținute la cele două turnee de 1000 de puncte din America, din acest an.

Sorana Cîrstea împlineşte 33 de ani! Cum ar putea ajunge la Turneul Campioanelor

Sorana Cîrstea se află pe locul 16 în clasamentul live pentru Turneul Campioanelor, cu 757 de puncte câștigate în 2023. Pe locul opt, ultimul care asigură calificarea la competiția de la finalul sezonului, se clasează Coco Gauff, care a acumulat în acest an 1250 de puncte.

Reclamă

Sorana Cîrstea a luat o scurtă pauză după turneele de la Indian Wells și Miami. Românca se va pregăti ulterior pentru debutul în sezonul de zgură. Primul turneu la care va lua parte, după semifinala de la Miami, va fi cel de la Madrid, așa cum a anunțat când a revenit în țară.

Mă voi odihni câteva zile, apoi voi începe pregătirea fizică pentru sezonul de zgură. Apoi voi începe antrenamentele la Bucureşti, apoi mă voi duce la Monaco pentru antrenament. Acolo are baza Thoms. Programul va fi unul clasic: Madrid, Roma, Roland Garros”, a declarat Sorana Cîrstea.

Reclamă

La 33 de ani, Sorana Cîrstea a renăscut alături de noul său antrenor. Thomas Johansson a ajuta-o pe româncă să revină într-o semifinală de turneu de 1000 de puncte, după o pauză de aproape 10 ani.

Am început cu Thomas în octombrie, iniţial aveam o accidentare la umăr care din septembrie m-a scos din circuit. Cred eu că are o viziune extrem de bună asupra jocului şi are extraordinar de multă experienţă la nivel înalt, însemnând semifinale, finale de turnee mari. Mereu am avut un potenţial uriaş, însă poate uneori lucrurile erau destul de dezordonate şi el a venit şi a aranjat acest puzzle ca să ajung la potenţialul pe care mi-l doresc”, spunea Sorana Cîrstea, despre antrenorul său, după turneul de la Miami.

Sorana Cîrstea, încasări uriașe din tenis

Sorana Cîrstea a obținut încasări uriașe din tenis. Sportiva noastră a depășit borna de 8 milioane de dolari, după ce jucat în semifinale la turneul WTA 1000 de la Miami.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru performanţa reușită la Miami, Sorana Cîrstea a primit suma de 352.635 de dolari, dar şi 390 de puncte în clasamentul WTA. Până să ajungă în semifinale la Miami Open, Sorana Cîrstea câştigase 7.778.860 de dolari în întreaga carieră.

Astfel, „Sori” va ajunge la 8.131.495 de dolari câștigați până acum din tenis, depășind bine borna de 8 milioane de dolari. La această performanță a contribuit și turneul foarte bun făcut la Indian Wells.

Deși acolo s-a oprit în sferturi, fiind eliminată de Iga Swiatek, Sorana Cîrstea și-a trecut în conturi 184.465 de dolari și de la turneul desfășurat în California.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami
ATP • 9:05
Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami
Tenis • 26 mart., 8:52
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami! Surpriză de proporţii în Florida. Iga a ratat Sunshine Double
Sorana Cîrstea - Danielle Collins LIVE SCORE
Tenis • 26 mart., 0:40
Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami