Închide meniul

Sorana Cîrstea – Mayar Sherif 6-2, 6-1! Românca, debut perfect la Doha! Adversară infernală în runda următoare

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2022, 14:15

Reclamă
Sorana Cîrstea – Mayar Sherif 6-2, 6-1! Românca, debut perfect la Doha! Adversară infernală în runda următoare

Sorana Cîrstea - Mayar Sherif, LIVE TEXT

Profimedia

Sorana Cîrstea, locul 30 WTA, s-a calificat, duminică, în turul al doilea al turneului de categorie WTA 1.000 Qatar Open de la Doha.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cîrstea a învins, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Mayar Sherif din Egipt, locul 65 WTA, beneficiară a unui wild card, după un meci care a durat o oră şi şase minute.

În faza următoare, românca va evolua cu spaniola Garbine Muguruza, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5.

Calificarea în turul al doilea este recompensată cu un premiu de 15.080 de dolari şi cu 60 de puncte WTA.

Update Sorana Cîrstea – Mayar Sheriff 6-2, 6-1! Victorie! Sorana Cîrstea s-a impus fără probleme în fața egiptencei și va juca în runda următoare împotriva lui Garbine Muguruza.

Reclamă

Update: Sorana – Cîrstea – Mayar Sheriff 6-2, 4-1! Sorana mare are nevoie de doar două game-uri să închidă meciul.

Update: Sorana Cîrstea – Mayar Sheriff 6-2, 2-0! Continuă evoluția excelentă a româncei.

Update: Sorana Cîrstea – Mayar Sheriff 6-2! Set Sorana! Românca câștigă la pas primul set al partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Sorana Cîrstea – Mayar Sheriff 5-1! Uluitor! Românca joacă perfect și e aproape să închidă primul set în mai puțin de 25 de minute.

Update: Sorana Cîrstea – Mayar Sherif 2-0! Românca începe perfect și conduce deja cu 2-0.

Update: A început meciul!

Știrea inițială

Sorana Cîrstea, 30 WTA, e mare favorită în meciul cu egipteanca Mayar Sherif, 65 WTA. Adversara româncei n-a câștigat niciun meci în 2022 și a ajuns deja la 5 partide la rând în care n-a cunoscut gustul succesului.

Sorana Cîrstea – Mayar Sherif, LIVE TEXT pe www.as.ro

Câștigătoarea duelului dintre Cîrstea și Sheriff va avea o misiune dificilă în turul secund: o va întâlni pe Garbine Muguruza din Spania. Iberica a avut ”liber” în primul tur și va juca direct în turul secund.

Sorana Cîrsta a jucat ultima dată al Sankt Petersburg, unde a ajuns până în optimi, fiind eliminată de Anett Kontaveit.

Reclamă

Sorana Cîrstea, salt important în clasamentul WTA după Australian Open 2022

Sorana Cîrstea, Irina-Camelia Begu, Jaqueline Cristian, Elena Gabriela Ruse, Ana Bogdan, Irina Bara şi Alexandra Cadanţu au înregistrat ascensiuni importante în ierarhie după Australian Open 2022.

Sorana, care a ajuns până în optimi la Melbourne, fiind eliminată de Iga Swiatek, a urcat șase poziții în clasamentul WTA, până pe poziția a 31-a.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și