Închide meniul

Sorana Cîrstea, reacţie savuroasă după victoria cu Karolina Muchova: „Nu mai am prosoape!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 martie 2023, 21:21

Reclamă
Sorana Cîrstea, reacţie savuroasă după victoria cu Karolina Muchova: „Nu mai am prosoape!

Sorana Cîrstea, reacţie savuroasă după ce a învins-o pe Karolina Muchova

Profimedia

Sorana Cîrstea a avut reacţie savuroasă după victoria cu Karolina Muchova şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Miami. „Sori” a trecut fără probleme de Karolina Muchova, scor 7-5, 6-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un început mai greu, Sorana Cîrstea s-a dezlănţuit şi a câştigat 10 game-uri din ultimele 11 ale meciului. Sorana Cîrstea o va întâlni pe Marketa Vondrousova în optimile de finală ale turneului de la Miami.

Sorana Cîrstea, reacţie savuroasă după victoria cu Karolina Muchova

Imediat după victoria cu Karolina Muchova, Sorana Cîrstea a avut o reacţie savuroasă în momentul în care a ajuns la geantă. „Nu mai am prosoape„, a fost replica rostită de Sorana Cîrstea către cineva din tribună.

Cîrstea a învins-o în 16-imi pe sportiva din Cehia Karolina Muchova, numărul 55 mondial, scor 7-5, 6-1, într-o oră şi jumătate. În primul set, Muchova a condus cu 3-1 şi cu 5-3.

Reclamă

Sorana Cîrstea va întâlni în optimi tot o sportivă din Cehia, pe Marketa Vondrousova, locul 103 WTA.Prin calificarea în optimi, Cîrstea şi-a asigurat un premiuu de 96.955 de dolari şi 120 de puncte, scrie news.ro.

În clasamentul WTA, ea va urca pe locul 58, dacă nu va merge mai departe la Miami Open.

Sorana Cîrstea o poate depăși pe Simona Halep, în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea o va depăși pe Simona Halep, în clasamentul WTA, la finalul săptămânii viitoare, dacă se va impune la turneul de la Miami. Misiunea pare una extrem de grea la prima vedere, dar victoriile cu Caroline Garcia o fac să spere pe Sori la primul trofeu după doi ani de așteptare.

Simona Halep, care este suspendată provizoriu din circuit, unde a fost prezentă ultima oară la US Open 2022, a căzut până pe locul 25, o poziție pe care nu o mai atinsese din 2012, înainte de a-și face un nume în tenisul mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru a deveni românca de pe cel mai bun loc în clasamentul mondial, Sorana are nevoie de o victorie la Miami. Astfel, ea va ajunge la 1828 de puncte, față de cele 1565 pe care le mai deține Simo, în acest moment.

Sorana a mai avut șansa de a trece în fața Simonei, înainte de ultima întâlnire directă dintre cele două, la Indian Wells 2022. Dacă s-ar fi impus Cîrstea, ar fi întrecut-o pe rivala ei cu doar opt puncte. Nu a fost cazul, după ce Halep a învins-o cu un autoritar 6-1, 6-4.

Pe de altă parte, Sorana Cîrstea este ultima sportivă din țara noastră care a bătut-o pe Simona Halep. Se întâmpla în 2010, în calificările de la Cincinnati, atunci când Sori trecea la conducere la ”directe”, 2-1. Scorul este acum egal, după duelul de la Indian Wells menționat mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și