Închide meniul

Sorana Cîrstea, urcare spectaculoasă în clasamentul WTA după semifinala de la Miami! Ce loc ocupă Simona Halep

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 aprilie 2023, 13:55

Sorana Cîrstea, urcare spectaculoasă în clasamentul WTA după semifinala de la Miami! Ce loc ocupă Simona Halep

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului de la Catalonia Open

Sorana Cîrstea / Profimedia

Sorana Cîrstea a avut o urcare spectaculoasă în clasamentul WTA, după ce a jucat în semifinale la Miami. Românca a urcat 33 de locuri și se află pe 41, cu 1218 puncte, conform ierarhiei de luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea cel mai bine clasată din România continuă să fie Simona Halep, suspendată pentru dopaj, care a coborât de pe 25 pe 26, cu 1565 puncte.

Sorana Cîrstea, urcare spectaculoasă în clasamentul WTA

După o coborâre de trei locuri, Irina Begu este pe 37, cu 1258 puncte, iar Ana Bogdan a urcat de pe 60 pe 58, cu 951 puncte.

Gabriela Ruse a coborât 14 locuri şi este pe 159, cu 421 puncte.

În Top 200 se mai află şi Jaqueline Cristian, care a urcat 28 de locuri şi se află pe 176, cu 375 puncte, şi Irina Bara, care a urcat două locuri şi este pe 195, cu 339 puncte.

Reclamă

La dublu, Gabriela Ruse a urcat un loc şi este pe 39, cu 1736 puncte, iar Monica Niculescu a urcat de pe 43 pe 41, cu 1660 puncte.

Lider în clasamentul WTA continuă să fie poloneza Iga Swiatek, urmată de belarusa Arina Sabalenka şi de americanca Jessica Pegula.

Câştigătoare la Miami Open, Petra Kvitova, a urcat 2 locuri şi este pe 10, cu 3162 puncte, anunță news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce s-a întors în ţară! Ce a declarat după turneele de la Indian Wells şi Miami

Sorana Cîrstea a oferit prima reacţie după ce s-a întors în ţară. Românca a vorbit despre turneele de la Indian Wells şi Miami, acolo unde a ajuns în sferturi, respectiv semifinale. „Sori” s-a declarat extrem de fericită de parcursul său de la competiţiile din America, şi speră să îşi continue forma bună şi în sezonul de zgură ce va urma.

„Am spus-o de la începutul anului, am muncit extrem de mult ca să fiu aici şi mă bucur că în sfârşit rezultatele sunt pe măsura muncii. Normal, a fost o lună foarte frumoasă şi plină de un tenis de calitate. Am un gust amar legat de semifinală, pentru că simţeam că pot mai mult. Însă asta este, învăţ din greşeli, şi sper ca de acum înainte să pot să menţin acest nivel de tenis.

Eu îmi ştiu potenţialul, îmi ştiu nivelul de joc, ştiu ce pot să fac şi din cauza aceasta am şi tras extrem de mult, am încercat să îmi iau un antrenor nou, o echipă de calitate, pentru că simţeam că potenţialul meu este mult mai sus de clasamente sau de rezultatele pe care le-am avut în trecut. Am reuşit să arăt acest lucru la două turnee consecutive, la două turnee foarte mari. Sper să continui pe linia asta

Am început cu Thomas în octombrie, iniţial aveam o accidentare la umăr care din septembrie m-a scos din circuit. Cred eu că are o viziune extrem de bună asupra jocului şi are extraordinar de multă experienţă la nivel înalt, însemnând semifinale, finale de turnee mari. Mereu am avut un potenţial uriaş, însă poate uneori lucrurile erau destul de dezordonate şi el a venit şi a aranjat acest puzzle ca să ajung la potenţialul pe care mi-l doresc”, a spus Sorana Cîrstea, la revenirea în ţară.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și