Închide meniul

Sorana Cîstea, eliminată ruşinos de la Transylvania Open! Favorita numărul 1 a fost învinsă de o jucătoare din afara top 100 WTA

Alex Masgras Publicat: 17 octombrie 2023, 22:25

Reclamă
Sorana Cîstea, eliminată ruşinos de la Transylvania Open! Favorita numărul 1 a fost învinsă de o jucătoare din afara top 100 WTA

Sorana Cîstea, eliminată surprinzător la Transylvania Open

Sorana Cîstea, eliminată surprinzător la Transylvania Open / Profimedia

Sorana Cîstea, eliminată ruşinos de la Transylvania Open! Eva Lys, numărul 133 WTA, s-a impus în două seturi în faţa româncei de pe locul 26 WTA, cap de serie numărul 1 la turneul de la Cluj-Napoca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea născută în Ucraina care reprezintă Germania s-a impus în două seturi identice, scor 6-3, 6-3, după o oră şi 14 minute de joc.

Sorana Cîstea, eliminată ruşinos de la Transylvania Open

Sorana Cîrstea a părăsit turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca încă din primul tur. Cap de serie numărul 1, Cîrstea a pierdut duelul cu Eva Lys, scor 3-6, 3-6, după o oră şi 14 minute de joc.

Eva Lys, jucătoare care nu a trecut niciodată de locul 112 în clasamentul WTA, a produs cea mai mare surpriză de la ediţia din acest an a Transylvania Open.

În primul set, reprezentanta Germaniei a obţinut primul break în al treilea game, după care s-a distanţat la 5-2. Chiar dacă a recuperat un break, Sorana a pierdut un game mai târziu pe propriul serviciu şi a cedat setul la 3.

Reclamă

În setul al doilea, prima care a cedat serviciul a fost tot Sorana Cîrstea, dar în primele două dăţi a reuşit să recupereze imediat. Din nefericire, Sorana a mai cedat pe propriul serviciu şi la 3-4, după care Lys a închis meciul cu un game alb pe propriul serviciu. Acesta a fost primul meci dintre Cîrstea şi Lys.

Tot astăzi, Ana Bogdan şi Gabriela Ruse au obţinut calificarea în turul al doilea de la Transylvania Open. Bogdan a trecut în două seturi de Viktoriya Tomova, în timp ce Ruse a avut nevoie de set decisiv pentru a trece de Alycia Parks, locul 54 WTA. Ilona Georgiana Ghioroaie, locul 371 WTA, a pierdut partida cu Anna-Lena Friedsman, în două seturi fără istoric.

Patrick Mouratoglou oferă lecții private de tenis, iar o ședință are un preț amețitor

Patrick Mouratoglou nu mai colaborează cu niciun sportiv din circuitele ATP și WTA, după ce a încheiat colaborarea cu Holger Rune, iar Simona Halep este suspendată pentru dopaj.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, antrenorul francez nu mai însoțește niciun sportiv la vreun turneu, și este preocupat cu oferirea lecțiilor private de tenis, la Academia sa din Statele Unite ale Americii.

Fostul antrenor al Serenei Williams nu este însă deloc ieftin. Suma cerută pentru o ședință de o oră și jumătate de antrenament este de nu mai puțin de 7500 de euro.

Conform Tennis Legend, Mouratoglou oferă și lecții de grup. Fanii sau sportivii pot plăti suma de 1700 de euro pe oră, însă condiția este să participe cel puțin patru cursanți.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și