Închide meniul

„Ştiam că se va face dreptate” Stere Halep, prima reacţie după reducerea suspendării Simonei Halep: „O să revină mai puternică”

Alex Masgras Publicat: 5 martie 2024, 18:35

Reclamă
„Ştiam că se va face dreptate Stere Halep, prima reacţie după reducerea suspendării Simonei Halep: „O să revină mai puternică

Stere Halep, prima reacţie după reducerea suspendării Simonei Halep: "O să revină mai puternică"

Stere Halep, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Stere Halep a oferit prima reacţie după reducerea suspendării Simonei Halep. Dubla câştigătoare de Grand Slam a primit o veste uriaşă de la TAS în cursul zilei de marţi. În urma apelului de la Lausanne, suspendarea de patru ani a fost redusă la 9 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep era suspendată încă din luna octombrie 2022, după testul pozitiv de la US Open 2022. Astfel, fostul număr 1 WTA poate reveni imediat în circuitul WTA, după reducerea suspendării.

Stere Halep, prima reacţie după reducerea suspendării Simonei Halep

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a oferit prima reacţie după vestea că dubla câştigătoare de Grand Slam poate reveni pe terenul de tenis. Stere Halep a declarat că este bucuros că s-a făcut dreptate şi este convins că fiica sa va reveni şi mai puternică în circuit:

„Pentru ce, felicitări? Ştiam de prima dată că aşa se întâmplă, eu v-am declarat de prima dată că Dumnezeu va rezolva problema. Ne simţim puţin supăraţi că nu trebuia să se întâmple ce s-a întâmplat. Astea sunt riscurile vieţii. Nu am sunat-o încă. Trebuie să vorbim, normal.

V-am spus atunci, Dumnezeu va face dreptate, că suntem curaţi. Şi Domnul a făcut dreptate. Cum credeţi că a fost…uşor nu a fost. Dacă vă puneţi în locul unui părinte, vedeţi cât de greu este.

Reclamă

Mereu a spus că vrea să revină. După cum ştiţi, şi postările pe care le-a făcut, a făcut pregătirea. Nu a ezitat să se menţină în formă. Şi eu mă întreb când va reveni, nu putem să ştim când va fi pregătită pentru competiţii.

Cum să nu fie afectată cariera, i-au fost luate toate punctele. Normal că a fost afectată. E posibil să vă mint, nu ştiu cum o să fie. După cum o ştiţi, aşa se va întâmpla (n.r. va reveni mai puternică).

V-am spus de prima dată, am fost liniştit, ştiam că se va face dreptate, atât timp cât nu eşti pătat. Răbdarea e cel mai scurt drum către Dumnezeu. Dacă avem, ajungem acolo”, a declarat Stere Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, victorie la TAS | A primit o suspendare de nouă luni

Simona Halep a înregistrat o victorie uriaşă la TAS şi a primit o suspendare de nouă luni! Româncei i-a fost redusă pedeapsa iniţială de patru ani, pe care o primise din partea ITIA!

Simona Halep va putea reveni pe terenul de tenis. TAS a anulat proba de sânge din paşaportul biologic al româncei şi i-a redus semnificativ pedeaspa acesteia.

Vestea că Halep a primit nouă luni de suspendare a fost anunţată de Antena 3 CNN. Simona Halep a fost audiată la TAS în perioada 7-9 februarie. Aceasta a fost suspendată de la începutul lunii octombrie 2022, după ce a fost depistată cu Roxadustat. Testele pozitive au ieşit după participarea acesteia la US Open 2022.

De atunci, Simona Halep nu a mai bifat niciun meci oficial şi a ieşit din clasamentul WTA. Halep a susţinut, în faţa judecătorilor de la TAS, că substanţa interzisă a fost găsită în corpul ei ca urmare a faptului că a consumat un supliment contaminat.

La procesul susţinut la Tribunalul de la Lausanne, Patrick Mouratoglou şi Candice Gohier şi-au asumat vina pentru cele întâmplate cu fostul lider WTA, aceştia fiind cei care i-au recomandat suplimentul care s-a dovediat a fi contaminat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și