Închide meniul

Suma de bani uluitoare pe care Simona Halep ar fi putut să o câștige, dacă nu era suspendată pentru dopaj

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2023, 17:50

Suma de bani uluitoare pe care Simona Halep ar fi putut să o câștige, dacă nu era suspendată pentru dopaj

Simona Halep ar putea fi ştearsă din clasamentul WTA

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimediaimages

S-a aflat suma de bani pe care Simona Halep ar fi putut să o câștige, dacă nu era suspendată pentru dopaj. Românca ar fi avut șansa să-și rotunjească serios conturile, însă nu a mai bifat un meci oficial de la US Open 2022, atunci când pierdea în primul tur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep este în așteptarea procesului de dopaj. Audierea româncei a fost amânată de trei ori, și urmează să aibă loc la finalul lunii iunie.

Suma de bani pe care Simona Halep ar fi putut să o câștige, dacă nu era suspendată pentru dopaj

Simona Halep a ratat participarea deja la două turnee de Grand Slam din acest an, Australian Open și Roland Garros, turnee la care premiile sunt exorbitante. De asemenea, românca a ratat și alte competiții de anvergură precum Indian Wells sau Roma, unde de asemenea ar fi avut șansa de a-și mări conturile.

Conform adevărul.ro, Simona Halep a câștigat în ultimii cinci ani, mai exact din 2017 și până în 2022, suma uluitoare de aproape 19,5 milioane de dolari. În medie, românca încasează anual suma de aproape 4 milioane de dolari.

Ca urmare, până la jumătatea lui 2023, Simona Halep ar fi putut încasa aproximativ 2 milioane de dolari, asta ținând cont și de parcursul pe care l-ar fi avut la turneele importante.

Reclamă

În întreaga carieră, Simona Halep a câștigat doar din tenis suma de puțin peste 40 de milioane de dolari, după cum notează site-ul WTA. Românca a avut un parcurs de succes în sportul alb, câștigând 24 de titluri, dintre acestea două fiind de Grand Slam.

În prezent, Halep este suspendată pentru dopaj, după ce a fost depistată cu Roxadustat, la testele anti-doping efectuate la US Open 2022. Încă din luna decembrie, românca așteaptă să fie audită pentru a-și putea prezenta cazul, însă cei de la ITIA i-au amânat procesul de trei ori.

Patrick Mouratoglou, noi detalii despre procesul Simonei Halep

Patrick Mouratoglou a oferit noi detalii despre procesul de dopaj al Simonei Halep. Antrenorul francez susţine că românca traversează o situaţie extrem de dificilă, fiind unul dintre cele mai urâte episoade de care a avut parte un jucător în ultimii 20 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Sigurul lucru pe care Simona l-a cerut a fost să fie respectate regulile. Iar regulile pe care ITIA sau ITF le-au făcut spun că atunci când ești suspendat provizoriu, așa cum este cazul Simonei, ești îndreptățit să ai parte de o audiere cât mai rapidă.

Simona așteaptă să fie audiată începând din februarie. Tocmai a fost amânată audierea de la finalul lui mai, iar acum ar trebui să fie la finalul lunii iunie. Ar fi a patra tentativă.

Eu spun că nu respectă regulile, ceea ce este cu adevărat șocant. Simona nu a cerut în niciun moment vreun tratament special, a cerut doar să-și poată prezenta punctul de vedere alături de experții care o reprezintă.

Cred că modul în care au tratat-o pe Simona este unul dintre cele mai urâte episoade de care orice jucător a avut parte în ultimii 20 de ani. Este inacceptabil”, a declarat Patrick Mouratoglou, conform hotnews.ro.

Recomandări
  • Câți bani ar fi putut încasa Simona Halep, dacă nu era suspendată pentru dopaj
  • Pierderi uriașe pentru româncă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și