Închide meniul
Foto

Toni Iuruc, prima reacție după ce Simona Halep a fost acuzată în al doilea caz de doping. Ce a putut spune fostul ei soț

Reclamă

Publicat: 21 mai 2023, 13:03

Toni Iuruc, prima reacție după ce Simona Halep a fost acuzată în al doilea caz de doping. Ce a putut spune fostul ei soț

Prima reacţie a lui Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru patru ani

Toni Iuruc, alături de Simona Halep / Instagram

Toni Iuruc a avut prima reacție după ce Simona Halep a aflată că este acuzată în al doilea caz de doping. Fostul soț al Simonei a oferit o scurtă declarație despre scandalul în care este implicată jucătoarea de 31 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros a răbufnit în momentul în care a văzut comunicatul Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului (ITIA). I-a anunțat pe fani că este hărțuită și că nu este lăsată să își dovedească nevinovăția.

Toni Iuruc, prima reacție după ce Simona Halep a fost acuzată în al doilea caz de doping

Toni Iuruc, bărbatul cu care „Simo” a fost căsătorită un an, s-a ferit să îi dea vreun sfat și a precizat doar că Halep are „oameni specializați”, care o ajută să treacă peste aceste momente.

Nu am nicio calitate să comentez. Are oameni specializați lângă ea. Ea știe cel mai bine ce face. Este singurul lucru pe care pot să-l spun”, a declarat Toni Iuruc, potrivit cancan.ro.

Toni Iuruc reacționase anul trecut, în momentul în care fosta lui soție a fost suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat. „Simo” primise lovitura la scurt timp după semnarea actelor de divorț.

Reclamă

Oamenii au o strategie de apărare de top, nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutățească situația… Un gând bun, normal, ca orice om, ca orice român, dar doar atât. Are o echipă de avocați. De la un anumit nivel încolo, ea este singura care poate să răspundă.

Nu ne jucăm, sunt chestii serioase. Noi, ce-am avut de zis am zis. De la început am susținut-o cu toată dragostea, dar de acum încolo treaba e mult mai serioasă. Trebuie ca doar ea și cu echipa de avocați, conform strategiilor, să comunice. Restul, de pe lângă, ar trebui să-i lăsăm pe ei în pace, să-și facă treaba”, spunea, anul trecut, Toni Iuruc.

Halep şi Iuruc au divorţat pe cale amiabilă, în luna octombrie. Nu au depus nicio cerere de partaj. Fiecare a rămas cu bunurile dinaintea căsătoriei. Campioana noastră a câştigat, numai din tenis, peste 40 de milioane de dolari. Un singur an a durat căsnicia lor. S-a „destrămat” chiar în momentul în care făceau pregătiri pentru o nuntă spectaculoasă, cu peste 300 de invitați.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt foarte bine, mulțumesc”, a dezvăluit omul de afaceri imediat după ce a semnat actele de divorț.

Simona Halep, reacţie dură după ce a fost acuzată că a încălcat pentru a doua oară regulamentul antidoping

Simona Halep a fost anunțată că s-au găsit nereguli în paşaportul ei biologic. La scurt timp după ce a venit anunțul oficial, „Simo” a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale.

Din 7 octombrie, de când am fost acuzată de ITIA de dopaj, am trăit cel mai mare coșmar din viața mea. Nu numai că numele meu a fost murdărit în cel mai rău mod posibil, dar mă confrunt cu o determinare constantă din partea ITIA, dintr-un motiv pe care nu-l pot înțelege, de a-mi dovedi vinovăția, în timp ce eu nici măcar nu am luat în calcul VREODATĂ să apelez la vreo substanță interzisă.

Am încercat de două ori să fiu judecată de un tribunal independent, dar ITIA a găsit în mod constant motive pentru a amâna asta. Acum că am stabilit clar că am fost victima unei contaminări, (n.r. – cei de la ITIA) au venit cu o așa-zisă evoluție anormală a sângelui meu.

Trei experți de renume mondial care mi-au studiat testele de sânge au fost extrem de clari și au stabilit că sângele meu este total normal.

Mă simt neajutorată în fața unei astfel de hărțuiri și simt că vor să mă găsească vinovată de ceva ce nu am făcut niciodată. Încă o dată, toată viața mea am fost total împotriva oricărui tip de trișare, nu se aliniază cu valorile mele.

Halep: „Am încredere deplină în justiție!”

Singurul lucru la care sper în acest moment este să am posibilitatea de a accesa în sfârșit judecători independenți și imparțiali într-un tribunal, care să-mi dea șansa să-mi dovedesc nevinovăția.

Reclamă

Am încredere deplină în justiție și aștept cu nerăbdare să-mi pot susține în sfârșit cazul la termenul de la finalul lunii, după mai multe întârzieri provocate de ITIA.

Sprijinul celor dragi, al lumii tenisului și al fanilor mei mi-au dat curajul să continui să mă antrenez în fiecare zi și să lupt pentru adevăr. Nu am cum să vă mulțumesc îndeajuns pentru asta!„, a fost mesajul postat de Simona Halep.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și