Închide meniul

Transylvania Open 2021 | Gabriela Ruse, înainte de duelul cu Simona Halep. „Este idolul meu. Dacă o enervezi scoate acel demon şi nu e bine”

Antena Sport Publicat: 26 octombrie 2021, 14:19

Transylvania Open 2021 | Gabriela Ruse, înainte de duelul cu Simona Halep. „Este idolul meu. Dacă o enervezi scoate acel demon şi nu e bine

Transylvania Open 2021 | Gabriela Ruse, înainte de duelul cu Simona Halep

Profimediaimages

  • Transylvania Open 2021: Simona Halep – Gabriela Ruse, în primul tur
  • Ruse: Halep este idolul meu

„Nu mă aşteptam să joc cu Simona din primul tur. M-am bucurat când am auzit că joc cu ea, este idolul meu. Este jucăoarea mea favorită. Am jucat dublu cu ea, m-a ajutat cu multe. Sper să fie un meci frumos. O să am emoţii, am studiat-o de când eram mică, trebuie doar să mă bucur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transylvania Open 2021 | Gabriela Ruse: „Dacă o enervezi scoate acel demon şi nu e bine”

Pentru mine faptul că Simona m-a acceptat la antrenamente în ultima perioadă este un bonus. Mi-am dat seama că nu mă antrenam aşa cum face ea, la nivelul acela de sus. Mi-am îmbunătăţit jocul şi mentalul. Dacă o enervezi scoate acel demon şi nu e bine. Doar cuvinte de laudă am pentru ea”, a declarat Ruse.

Ea a spus că este un avantaj pentru ea faptul că meciul se va disputa fără spectatori, deoarece are foarte mari emoţii când joacă în faţa românilor.

Reclamă

Gabriela Ruse: „Emma Răducanu îmi este prietenă”

Gabriela Ruse este prietenă cu Emma Răducanu: „Îmi este prietenă, ne-am antrenat împreună, am mers la restaurant, avem o relaţie specială. Sper cât de curând să jucăm dublu împreună”.

Pentru Gabriela Ruse, anul 2021 a fost cel mai bun de până acum din punct de vedere sportiv. „Mi-am dorit foarte mult să ajung în Top 100., dar ţintesc mult mai sus. Este importantă sănătatea, să rămân cu picioarele pe pământ. Sunt bine din punct de vedere fizic, mai am ceva dureri, dar nimic serios. Clar este cel ami bun an pentru mine, am muncit mult, chiar am vrut să mă las, dar apoi s-a întâmplat să vină victorii, Mi s-a schimbat percepţia, nu m-aş mai gândi să mă las”.

Reclamă

Meciul Gabrielei Ruse cu Simona Halep, din primul tur de la Transylvania Open, va avea loc miercuri.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya
Tenis • 27 mart., 18:32
Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya. Premiul de consolare primit de româncă
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep