Închide meniul

Transylvania Open | Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturi la Cluj-Napoca! Victorie uriașă cu Ajla Tomljanovic

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 octombrie 2021, 23:12

Transylvania Open | Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturi la Cluj-Napoca! Victorie uriașă cu Ajla Tomljanovic

Jaqueline Cristian, în sferturi la Transylvania Open

Profimedia

Jaqueline Cristian, în sferturi la Transylvania Open

Jaqueline Cristian, locul 105 WTA, s-a calificat, miercuri seară, în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open, de la Cluj-Napoca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian a învins-o în optimi pe sportiva australiană Ajla Tomljanovic, numărul 43 mondial şi cap de serie 5, scor 7-6 (5), 7-5, în două ore şi 11 minute.

Învingătoarea o va întâlni în faza următoare pe câştigătoarea meciului dintre Simona Halep, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 1, şi rusoaica Varvara Graceva, numărul 81 mondial, care va avea loc joi.

Jaqueline Cristian, „Dracula” de la Transylvania Open

La Cluj, în inima Transilvaniei, Jaqueline Cristian și-a pus pelerina și s-a transformat în „Dracula”. Cristian a purtat pelerina chiar și în timpul tragerii la sorți pentru teren sau minge. Ea s-a și pozat cu adversara tot în costum de „Dracula”.

Reclamă

Transylvania Open este turneul cu numărul 24 din acest an pentru Jaqueline Cristian. Ea a jucat o singură finală, la Andrezieux-Boutheon, pierdută împotriva lui Harmony Tan.

Marea finală de la Transylvania Open se joacă duminică, 31 octombrie. Turneul se va desfășura în sala polivalentă din Cluj. Accesul spectatorilor a fost interzis în urma ultimei hotărâri a Gurvernului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturi la Transylvania Open
  • Victorie uriașă cu Ajla Tomljanovic

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano Vezi toate știrile
Citește și