Închide meniul

Transylvania Open | Simona Halep, prima reacție după victoria cu Gabriela Ruse. Anunț uriaș despre viitorul în tenis. „Nu vreau să mă las!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 octombrie 2021, 17:11

Transylvania Open | Simona Halep, prima reacție după victoria cu Gabriela Ruse. Anunț uriaș despre viitorul în tenis. „Nu vreau să mă las!

Simona Halep, după victoria cu Gabriela Ruse

Profimediaimages

Simona Halep s-a declarat încântată să joace din nou la Cluj-Napoca. Fostul lider mondial din topul mondial are ambiții uriașe în viitor. „Simo” vrea să revină printre cele mai bune jucătoare!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Gabriela Ruse

„M-am simțit foarte bine pe teren, venind la Cluj e mereu o bucurie. Chiar dacă n-avem public, i-am simțit aproape de mine, cu toate pozele din oraș. Vreau să le mulțumesc organizatorilor, mă simt ca acasă. Mă bucur că am făcut un meci bun, nu e ușor să joci împotriva unei adversare din aceeași țară, care are un an extraordinar, a intrat în Top 100.

A fost o bucurie să fiu pe teren și sper ca mâine să joc la fel de bine. Când ai încredere, intră cam toate loviturile. Mă simt bine, e plăcut să fii la Cluj. A fost prima mea accidentare gravă, bine că n-a fost mai devreme, ci la 30 de ani. Nu am știut să gestionez bine, m-am grăbit pentru a juca la Wimbledon. M-am descurajat, recunosc, a fost un moment greu, nu știam dacă pot reveni la nivelul de astăzi.

Am o lună-două de când mă chinui, dar am început să simt terenul, să fiu sigură pe corpul meu, alerg. Când ți-e frică, nu poți fi 100%. Va fi greu să revin acolo unde îmi doresc, dar mă bucur că sunt din nou pe teren, aptă de joc.

Suntem toți triști că fanii nu pot fi în tribune, de fiecare dată e o atmosferă incredibilă la Cluj. Trebuie să avem grijă de noi și așa ne vom putea bucura din nou împreună de tenis”, a spus Simona Halep, după meciul cu Gabriela Ruse.

Reclamă

Simona Halep – Gabriela Ruse 6-1, 6-2

Pe primul serviciu al Simonei Halep, Ruse a luat-o tare pe mult mai titrata ei adversară, cu retururi şi lovituri puternice, bine plasate către liniile laterale ale terenului. Agresivă şi inspirată din poziţie centrală, jucătoarea de 23 de ani a lăsat impresia că-i va face viaţa grea rivalei. Halep a părut descumpănită într-un prim game lung, s-a confruntat cu o minge de break şi s-a „scos” pană la urmă cu servciul (a servit patru aşi în acel game, dar a comis şi o dublă greşeală).

Gabriela Ruse s-a stins subit după această scurtă evoluţie explozivă, pentru că fostul lider WTA a început să o pună în mişcare de-a lungul liniei de fund a terenului, situaţie în care mai tânăra jucătoare nu este atât de precisă. Profitând de erorile Gabrielei, Halep s-a distanţat rapid la 5-0, înainte ca Ruse să-şi fructifice serviciul şi să pună şi ea un game pe tabelă. Jucătoarea din Constanţa a închis apoi setul, cu 6-1, după 29 de minute.

În setul al doilea, Ruse a încercat să fie din nou agresivă, s-a zbătut mai mult, a vrut să joace scurt pe serviciul ei, schimbând apoi brusc direcţia mingii. Ea adus ceva echilibru în joc, dar greşelile comise, tot numeroase, au risipit puţinele momente de tenis de calitate. De partea cealaltă a fileului, Halep, superioară la toate capitolele, a continuat economicos şi şi-a ţinut adversara la distanţă cu un serviciu foarte bun. Din când în când, ea a reuşit puncte spectaculoase, de mare jucătoare, care au turnat plumb în picioarele Gabrielei Ruse.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a reuşit un prim break în setul al doilea la 2-1, altul la 4-2, şi a lichidat conturile cu 6-2, după mai puţin de 75 de minute de joc.

Recomandări
  • Simona Halep – Gabriela Ruse 6-1, 6-2
  • Reacția lui „Simo”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și