Închide meniul

Ultima adversară a Simonei Halep, mesaj categoric despre procesul de dopaj al româncei: „A fost o înscenare! Ea nu are nevoie de doping!”

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2023, 19:22

Reclamă
Ultima adversară a Simonei Halep, mesaj categoric despre procesul de dopaj al româncei: „A fost o înscenare! Ea nu are nevoie de doping!

Ultima adversară a Simonei Halep, mesaj clar despre procesul de dopaj al româncei

Simona Halep, la finalul meciului cu Daria Snigur, de la US Open 2022/ Profimedia

Ultima adversară a Simonei Halep a transmis un mesaj categoric despre procesul de dopaj al româncei. Daria Snigur, cea care o elimina pe „Simo” de la US Open 2022, a vorbit despre situaţia pe care fostul lider WTA o traversează din luna octombrie. Snigur este convinsă că totul este o înscenare pentru Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daria Snigur a fost ultima adversară a Simonei Halep, înainte ca românca să fie depistată pozitivă la testele anti-doping. De la US Open 2022, românca nu a mai bifat niciun meci, şi este în aşteptarea procesului de dopaj, care s-ar putea ţine la finalul acestei luni.

Ultima adversară a Simonei Halep, dezvăluiri despre procesul de dopaj al româncei

Daria Snigur a fost întrebată despre procesul de dopaj al Simonei Halep, şi a oferit un răspuns categoric. Tânăra sportivă este convinsă că totul este o înscenare, deoarece românca nu ar fi apelat niciodată la substanţă interzise.

Mai mult decât atât, Snigur a vorbit şi despre meciul cu Halep, de la US Open 2022. Aceasta susţine că românca ar fi trebuit să câştige meciul respectiv, ţinând cont de forma pe care o traversa, participând la US Open imediat după succesul de la Openul Canadei.

„A fost o victorie neașteptată pentru că Simona este o mare jucătoare de tenis. Nu mi-am putut imagina că pot juca așa cum am făcut-o. Este cel mai bun meci al carierei mele!

Reclamă

(N.r. Despre procesul de dopaj al Simonei Halep) Cred că a fost o înscenare, în opinia mea, pentru că juca atât de bine înaintea acestei probleme! Ea nu are nevoie de doping. Este imposibil pentru Simona.

(N.r. Ai simţit-o tensionată pe Halep în timpul meciului) Nu, nu cred. Eu am venit de calificări. Cred că Simona…Nu știu. Cred că Simona trebuia să câștige!

Am fost foarte emoționată pentru că a fost primul meci pe terenul central, Louis Armstrong împotriva Simonei Halep. Am avut multe emoții. Foarte mulți oameni au urmărit acel meci al nostru…

Reclamă 4 / 0/3

Voi fi foarte fericită când Simona va reveni. Voi fi foarte fericită pentru că este o persoană minunată, în opinia mea și o jucătoare foarte mare. Vom vedea. Cred că totul va fi bine”, a declarat Daria Snigur, pentru eurosport.ro.

Ilie Năstase, convins că Simona Halep nu se va retrage din tenis

Ilie Năstase este convins de faptul că Simona Halep nu se va retrage din tenis. Fostul lider ATP a oferit noi declaraţii despre situaţia în care se regăseşte românca, şi susţine că şi participarea acesteia la Wimbledon, al treile turneu de Grand Slam al anului, este pusă sub semnul întrebării.

Ilie Năstase a menţionat însă că întârzierea în judecarea cazului de doping nu este în favoarea Simonei Halep.

„Nu ştiu cât va mai dura. Nu ştie nici Simona, nu ştie nimeni deocamdată. Au amânat procesul de nu ştiu câte ori. Iar dacă s-a amânat înseamnă că nu e prea bine, e în neregulă. Pentru că ea sigur nu joacă la Roland Garros. Şi probabil nu o să poată să joace nici la Wimbledon. Simona sigur mai poate juca, e tânără, nu are probleme. Acum ştiu că se antrenează în fiecare zi la Stejarii”, a afirmat Năstase.

„Pentru imaginea ei nu mai vorbim că nu e bine. Şi turneele pe care le-a pierdut. Adică dacă e nevinovată, ea a pierdut şi turnee şi bani. Pentru că până la urma urmei pentru asta joacă. Nu ştiu câţi bani a pierdut, depinde până unde ajungea în fiecare turneu”, a adăugat el, conform agerpres.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și