Închide meniul

Unde îşi pregăteşte Simona Halep revenirea în circuit, după apelul depus la TAS. Patrick Mouratoglou este istorie!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 octombrie 2023, 22:44

Unde îşi pregăteşte Simona Halep revenirea în circuit, după apelul depus la TAS. Patrick Mouratoglou este istorie!

Unde îşi pregăteşte Simona Halep revenirea în circuit, după apelul depus la TAS

Simona Halep nu se mai antrenează alături de Patrick Mouratoglou / Colaj Instagram/Profimediaimages

S-a aflat unde îşi pregăteşte Simona Halep revenirea în circuit. Românca a făcut oficial apel la TAS şi încearcă să scapde de suspendarea de 4 ani primită de la ITIA, în scandalul de dopaj. Până să primească verdictul de la Lausanne, fostul lider WTA şi-a reluat antrenamentele şi încearcă să revină la forma care a consacrat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep pare să fi rupt orice legătură cu fostul ei antrenor, Patrick Mouratoglou, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat. „Simo” nu se mai pregăteşte la academia francezului şi a ales o destinaţie surprinzătoare.

Unde îşi pregăteşte Simona Halep revenirea în circuit

Fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros a postat, pe reţelele sociale, un video de la antrenament. Sportiva care a împlinit 32 de ani pe 27 septembrie trage tare alături de noul sparring partner.

Simona Halep este la Dubai şi se pregăteşte la CF Tennis Academy, care îi aparţine fostului jucător Clark Francis. Pe contul de Instagram al academiei au şi apărut mai multe imagini de la antrenamentul Simonei.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by CF Tennis Academy (@cftennisacademy)

Fanii româncei au venit cu sute de mesaje de încurajare pe reţelele sociale. „Vei reveni numărul 1 WTA„, „Continuă să crezi în visele tale, Simo„, „Nu te opri niciodată. Continuă, Simona!” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Halep pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Reacţia englezilor, după ce Simona Halep a făcut apel la TAS

Cei de la bbc.co.uk au analizat decizia Simonei de a nu accepta suspendarea de patru ani primită de la ITIA.

Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam, a făcut apel la TAS împotriva interdicţiei de a juca patru ani tenis. Dacă interdicţie ei ar fi menţinută, va putea reveni pe teren pe 7 octombrie 2026, moment în care va avea 35 de ani.

TAS, cea mai înaltă instanţă a sportului, a transmis că acest caz va fi decis după o audiere şi că nu a putut încă să indice un interval de timp pentru anunţa verdictul. Halep, care a câştigat Roland Garros în 2018 şi Wimbledon la un an distanţă, este cea mai cunoscută jucătoare de tenis care a picat un test antidoping după Maria Sharapova, în 2016„, anunţă BBC.

Jurnaliştii de la tennisuptodate.com au precizat că abia acum s-a descoperit de ce Simona Halep a postat mai multe imagini de la antrenament. „Simo” aşteaptă un verdict salvator la TAS şi trage tare în încercarea de a reveni în formă.

Misterul din spatele imaginilor de la antrenamentele Simonei Halep a fost elucidat. Românca a făcut apel la TAS, după suspendarea de patru ani primită pentru dopaj. Dacă va avea câştig de cauză, sancţiunea ar putea fi redusă, iar fanii ar putea să o revadă în curând pe teren„, a precizat sursa citată anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și