Închide meniul

Unde se va „muta” Simona Halep, după ce va începe să se antreneze cu noul antrenor! Ce urmează pentru româncă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 martie 2024, 9:52

Unde se va „muta Simona Halep, după ce va începe să se antreneze cu noul antrenor! Ce urmează pentru româncă

Unde se va "muta" Simona Halep, după ce va începe să se antreneze cu noul antrenor

Simona Halep, în timpul partidei de la Miami, cu Paula Badosa/ Profimedia

S-a aflat unde se va „muta” Simona Halep, după ce va începe să se antreneze cu noul antrenor. Presa din Spania a făcut anunţul, după ce românca a dezvăluit că va începe colaborarea cu ibericul Carlos Martinez. Spaniolii notează faptul că „Simo” se va antrena pentru sezonul de zgură în Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis la Miami, acolo unde a fost învinsă în primul tur de Paula Badosa. Imediat după această înfrângere, fostul lider mondial a dezvăluit şi numele noului ei antrenor, Carlos Martinez.

Unde se va „muta” Simona Halep, după ce va începe să se antreneze cu noul antrenor

Conform Marca, Simona Halep se va „muta” la Barcelona, luna următoarea, în vederea pregătirii sezonului de zgură. Concret, românca s-ar putea antrena la clubul de tenis Mollet, asta după ce la începutul anului, până să-şi afle decizia de la TAS, românca s-a antrenat în Dubai.

Până să plece spre Barcelona, Simona Halep va juca în play-off-ul din Billie Jean King Cupă. Horia Tecău a convocat-o pentru duelul dintre România şi Ucraina, duel care se va desfăşura în perioada 12-13 aprilie, în SUA.

Ulterior, românca va începe să se antreneze pentru sezonul său preferat, cel de zgură. Cel mai probabil, primul turneu la care va participa românca, pe suprafaţa roşie, este cel de la Madrid, urmat de cel din Roma. Este de aşteptat să primească wildcard-uri la ambele competiţii, date fiind rezultatele ei notabile înregistrate de-a lungul anilor, la ambele turnee.

Reclamă

Simona Halep a câştigat de două ori turneul de la Madrid, şi a mai bifat alte două finale. De asemenea, la Roma, românca a triumfat o dată şi a mai jucat alte două finale.

Ulterior, după turneele de la Madrid şi Roma, Simona Halep se va pregăti să ia startul la Roland Garros. Al doilea turneu de Grand Slam se va desfăşura în perioada 20 mai – 9 iunie. Românca s-a impus pe zgura de la Paris în 2018, după o finală cu Sloane Stephens.

Carlos Martinez a dezvăluit cum a fost convins de Simona Halep

Carlos Martinez a dezvăluit cum a fost convins de Simona Halep. Noul antrenor al jucătoarei din Constanța a dezvăluit cum s-a înțeles cu românca.

Reclamă 4 / 0/3

„Faptul că Simona a fost atât de hotărâtă că vrea să lucreze cu mine a fost ceea ce a ajuns să mă convingă. Dacă ea e atât de interesată, eu sunt la fel sau mai mult. Chiar săptămâna trecută respinsesem un alt proiect foarte interesant, dar aici vorbim de Halep, o jucătoare de top, a trebuit să fac acest pas.

Am văzut că lucrurile sunt foarte clare pentru ea, în acest moment nu mai trebuie să-i arăt cum se fac lucrurile, vine deja cu acea fundație a atâtor ani de experiență. Este o jucătoare cu multă personalitate, are un caracter puternic și știe perfect ce își dorește. Încă nu o cunosc atât de bine, știu doar că este o fată bună, dar din ceea ce mi-a spus Darren Cahill, este și foarte pretențioasă.

Adrenalina, dorința fiecăruia, contează foarte mult, dar logic ar fi ca reglajul să dureze ceva timp. Vorbim de o persoană care nu a concurat de mai bine de un an și jumătate, nu va fi un proces rapid, dar prefer să rămân cu aspectele pozitive. În primul rând, Simona are o ambițiecare mișcă munții. Acum este momentul să ne întâlnim și să începem să lucrăm la toate capitolele, atât la tenis, cât și la partea fizică. Vor fi trei săptămâni de multă pregătire pentru a ajunge bine la sezonul de zgura, fără a uita să fim precauți, pentru a nu se accidenta”,a spus Carlos Martinez, citat de puntodebreak.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și