Închide meniul

Unul dintre primii sponsori ai Simonei Halep, reacţie categorică în scandalul de dopaj: „Sunt nişte măgari cu toţii!”

Viviana Moraru Publicat: 24 mai 2023, 20:43

Reclamă
Unul dintre primii sponsori ai Simonei Halep, reacţie categorică în scandalul de dopaj: „Sunt nişte măgari cu toţii!

Unul dintre primii sponsori ai Simonei Halep, reacţie categorică în scandalul de dopaj

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Unul dintre primii sponsori ai Simonei Halep a avut o reacţie categorică în scandalul de dopaj în care este implicată românca. Dimitrie Sturdza este convins că „Simo” este nevinovată, şi este revoltat de atitudinea celor de la ITIA, care i-au amânat procesul româncei pentru a treia oară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep este în continuare suspendată pentru dopaj. Procesul româncei ar fi trebuit să aibă loc la finalul acestei luni, însă cei de la ITIA au decis să-l amâne din nou. Fostul lider WTA nu a mai evoluat din luna octombrie, a anului trecut.

Unul dintre primii sponsori ai Simonei Halep, reacţie categorică în scandalul de dopaj

Dimitrie Sturdza susţine că Simona Halep cu siguranţă nu a a apelat la substanţe interzise. Acesta susţine că românca nu s-ar fi dopat la US Open 2022, mai ales că venea după o serie de victorii la Openul Canadei, pe care l-a şi câştigat.

Unul dintre primii oameni care au susţinut-o financiar pe Halep este de părere că atitudinea celor de la ITIA nu este una potrivită. Acesta susţine că ITIA a procedat la fel şi în cazul Andreei Răducanu, care de asemenea a fost implicată într-un scandal de dopaj.

„Sunt convins că Simona Halep este o fată curată, onestă și cred că niciodată n-ar face o așa treabă! Asta s-a întâmplat în America! Uitați-vă acolo, când mănânci o carne, un steak texan. Toate vitele astea sunt crescute cu doping, cu chimicale. Cine știe ce-a mâncat domnișoara Halep?!

Reclamă

Sunt convins că nu a luat absolut nimic, mai ales că juca foarte bine! A câștigat nu știu câte meciuri înainte de US Open și a fost controlată cu două zile înainte. Știți unde este problema foarte mare? Jucătorii când merg la restaurante au frică să mănânce că poate avea substanțe interzise. Nu cred că sunt jucători care vor să se dopeze, mai ales că sunt incredibile controalele!

Sunt niște măgari cu toții, d-aia! Au nevoie să-și justifice locul lor bine plătit în comitetul ăla… Sunt și oameni onești acolo, dar majoritatea nu sunt buni la nimic! Eu am ajutat-o, de exemplu, pe Andreea Răducan cu tot procesul de la Lausanne, după ce-a fost depistată pozitiv la Jocurile Olimpice de la Sydney. Nici n-au vrut să ne bage în seamă, sunt închistați!”, a declarat Dimitrie Sturdza, conform gsp.ro.

Simona Halep, apărată de americani în scandalul de dopaj

Simona Halep este apărată de americani în scandalul de dopaj, care a scos-o din circuit din luna octombrie a anului trecut. ITIA a amânat din nou audierea Simonei, ce trebuia să aibă loc pe 28 mai. Asta pentru ca ambele acuzaţii să fie judecate împreună.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliştii de la tennisworldusa.org o susţin pe Simona în lupta ei pentru a-şi demonstra nevinovăţia. Vineri, ITIA a confirmat că Simona Halep ”a fost acuzată de o altă încălcare separată a Programului antidoping din tenis, în legătură cu nereguli în paşaportul său biologic de sportiv (ABP)”.

„Cariera Simonei Halep este în pericol, dar ea are puterea să lupte. Totul a început la US Open. Cariera unei jucătoare puternice din România este supusă riscului. Suspendarea pentru dopaj, la care se adaugă şi noile acuzaţii, ar putea să reprezinte o lovitură dură pentru moralul oricărui jucător.

Dar este un singur lucru de spus. Simona este o luptătoare, un superstar, care a fost capabilă să treacă prin multe momente dificile. Aşa a păţit şi în înfrângerile din finalele de Grand Slam. Alte jucătoare poate nu aveau puterea să meargă apoi până la final.

Dar Simona a făcut asta. A câştigat Wimbledon şi Roland Garros, cele mai importante turnee din istoria tenisului. Dintr-o situaţie de acest gen, doar Simona poate fi capabilă să revină”, au scris americanii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
Vezi toate știrile
Citește și