Închide meniul

VIDEO | Simona Halep, debut încântător la Australian Open 2021. "A fost grozav. Sunt în formă!". Ce a spus despre meciul de foc cu Ajla Tomljanovic

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2021, 8:46

Reclamă
VIDEO | Simona Halep, debut încântător la Australian Open 2021. "A fost grozav. Sunt în formă!". Ce a spus despre meciul de foc cu Ajla Tomljanovic

Profimediaimages

Simona Halep, prima reacţie după debutul la Australian Open 2021

Finalista din 2018 a avut nevoie de exact o oră pentru a obţine calificarea. În turul următor, Simona o va avea adversară pe Ajla Tomljanovic (69 WTA). Australianca a pierdut numai trei game-uri în confuntarea cu Misaki Doi (84 WTA), scor 6-2, 6-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Lizette Cabrera 6-2, 6-1

"E grozav să mă întorc aici, la Melbourne, şi să joc la Australian Open. Am amintiri minunate şi este întotdeauna o plăcere să revin. Azi a fost o zi bună. A fost greu să joc din nou aici, în primul tur, după atât de mult timp. 

La Adelaide am jucat un meci împotriva lui Barty şi a fost foarte bine. Apoi am venit la Melbourne şi am avut câteva meciuri. Corpul meu este în formă!", a declarat Simona Halep pe teren.

A doua jucătoare a lumii ştie ce trebuie să facă pentru a o învinge şi pe Ajla Tomljanovic, în turul secund de la Australian Open 2021.

Reclamă
Reclamă

"Este întotdeauna dificil să joc împotriva ei. Tomljanovic loveşte foarte tare, aşa că trebuie să fiu puternică pe picioare, să mă concentrez asupra mea şi să dau tot ce pot", a precizat românca de pe locul 2 WTA.

Până să ajungă la Australian Open, Halep a jucat trei meciuri oficiale de simplu în 2021. Le-a învins pe Potapova și Siegemund, fără să cedeze niciun set, dar a pierdut fără drept de apel în sferturile de finală de la Gippsland Trophy. Ea a luat doar trei game-uri cu Ekaterina Alexandrova.

Simona Halep, duel cu Ajla Tomljanovic în turul doi de la Australian Open 2021

Simona a câştigat toate cele patru confruntări de până acum cu Ajla Tomljanovic. Prima dată s-au întâlnit la Fed Cup, în 2010. Fostul lider mondial a triumfat cu 6-7, 6-1, 7-6. A urmat partida de la Cincinnati, dinn 2018, acolo unde românca s-a impus cu 4-6, 6-3, 6-3. În trei seturi s-a decis şi meciul lor din 2019, de la Roland Garros. A fost 6-2, 3-6, 6-1 pentru constănţeancă.

Reclamă

Ultimul lor duel s-a consemnat în 2020, la Adelaide. Halep a avut şi atunci o misiune dificilă, dar a câştigat cu 6-4, 7-5.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

11:50

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și