Închide meniul

VIDEO | Simona Halep, gest memorabil la Madrid! Românca s-a alăturat luptei împotriva violenței de gen

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 aprilie 2021, 14:17

VIDEO | Simona Halep, gest memorabil la Madrid! Românca s-a alăturat luptei împotriva violenței de gen

profimediaimages

Simona Halep, gest memorabil la Madrid

Cei 12 sportivi, printre care și Simona Halep, au apărut într-un videoclip intitulat "NU"! „Când vine vorba de maltratare ştim un singur cuvânt. Fără insulte, fără umilinţe, fără bătăi”, este mesajul campaniei. Elementele grafice vor apărea și pe terenurile de la Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a alăturat luptei împotriva violenței de gen

Simona Halep, Naomi Osaka (Japonia), Dominic Thiem (Austria), Fernando Verdasco (Spania), Elina Svitolina (Ucraina), Feliciano Lopez (Spania), Kiki Bertens (Belgia), Pablo Carreno Busta (Spania), Alexander Zverev (Germania), Angelique Kerber (Germania), Carla Suarez Navarro (Spania), Juan Martín del Potro (Argentina) şi Karolina Pliskova (Cehia) sunt protagoniștii videoclipului campaniei împotriva violenței de gen. 

Fundația care a inițiat campania se numește "Mutua Madrilena", unul dintre sponsorii turneului de la Madrid. Începând cu 2014, "Mutua Madrilena" au lansat an de an astfel de inițiative.

Simona Halep: "Este un privilegiu să joci în aceste vremuri"

Ion Ţiriac a redus drastic premiile oferite la Madrid Open. Simona Halep nu a fost afectată şi a apărut zâmbitoare la antrenamente. Alături de ea se află și Toni Iuruc.

Reclamă

"Este greu să fii într-o bulă în fiecare săptămână. Dar trebuie să fim recunoscători pentru faptul că se desfăşoară aceste turnee. De fapt, este un privilegiu să joci în aceste vremuri, în aceste momente grele prin care trecem", a declarat Simona Halep, într-o conferință de presă. 

Turneul de la Madrid se dispută în perioada 28 aprilie – 9 mai. Prima adversară a Simonei Halep este Sara Sorribes Tormo. 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și