Închide meniul

VIDEO | Simona Halep își ține fanii aproape în timpul pandemiei. A făcut flotări în sufragerie şi a pus filmuleţul pe internet

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 aprilie 2020, 13:14

VIDEO | Simona Halep își ține fanii aproape în timpul pandemiei. A făcut flotări în sufragerie şi a pus filmuleţul pe internet

Profimediaimages

Simona Halep își ține fanii în formă

Ocupanta locului 2 în clasamentul WTA ține o legătură permanentă cu cei 1.5 milioane de fani pe care îi are pe instagram. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep vrea să-și țină fanii în formă

În ultima postare, Simona a arătat un antrenament care poate fi făcut și de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

"Bună. Sunt Simona Halep, stau în carantină și vreau să vă arăt câteva noi exerciții de făcut acasă", a fost mesajul fostului lider WTA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here's how I'm staying in shape at home. How about you? @hublot #timetogether #stayhome
A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Constănțeanca a făcut genuflexiuni, abdomene și flotări chiar în livingul casei ei. Așteaptă cu nerăbdare ca sezonul să se reia.

Reclamă

Simona Halep nu are timp să se plictisească

Într-o altă postare, Simona a arătat că își descoperă și alte aptitudini în timpul stării de urgență. S-a gândit să îşi redecoreze sufrageria.

"Sunt acasă în fiecare zi. De fapt, non-stop! În urmă cu câteva zile mi-a venit o idee. M-am decis să înrămez şi să agăţ pe perete racheta cu care am jucat la Wimbledon, în 2019. Lângă ea se află poza cu trofeul, care e foarte frumos. Am vrut să le am alături, să le înrămez şi să le păstrez ca pe nişte amintiri grozave. Sper că vă place! Aveţi grijă de voi, staţi acasă şi fiţi pozitivi. Totul va fi bine!", a fost mesajul postat de Simona Halep pe rețelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep, antrenament pentru fani
  • Românca le-a arătat cum să rămână în formă
  • Halep nu a mai jucat tenis din luna februarie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și