Închide meniul
EXCLUSIV

Virginia Ruzici, prima reacţie după ce suspendarea Simonei Halep a fost redusă: „Sunt euforică. O să revină repede în Top 10”

Alex Masgras Publicat: 5 martie 2024, 18:05

Reclamă
Virginia Ruzici, prima reacţie după ce suspendarea Simonei Halep a fost redusă: „Sunt euforică. O să revină repede în Top 10

Virginia Ruzici, prima reacţie după ce suspendarea Simonei Halep a fost redusă

Simona Halep şi Virginia Ruzici / Virginia Ruzici Instagram

Virginia Ruzici a oferit prima reacţie după ce suspendarea Simonei Halep a fost redusă. Campioana de la Roland Garros 1978 şi manager al Simonei Halep, Virginia Ruzici s-a bucurat enorm la aflarea veştii că fostul număr 1 WTA poate reveni pe terenu de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a avut câştig de cauză la Lausanne. Suspendarea dublei câştigătoare de Grand Slam a fost redusă de TAS la numai 9 luni, astfel încât ea poate reveni în circuit.

Virginia Ruzici, prima reacţie după ce suspendarea Simonei Halep a fost redusă

Virginia Ruzici, care a fost şi managerul Simonei Halep, a reacţionat după marea veste venită de la TAS. Fosta câştigătoare de Grand Slam este convinsă că Halep nu va avea nevoie de foarte mult timp pentru a reveni în Top 10 WTA, dar se aşteaptă ca aceasta să aibă nevoie de o perioadă de reacomodare cu circuitul. Mai mult, Ruzici este convinsă că Halep va juca fără presiune şi cu mult entuziasm la revenirea pe teren:

„Sunt total euforică după această veste bună. Nouă luni sunt de acceptat. Totuşi, produsul a fost găsit în corpul ei. În rest, Simona niciodată nu ar fi putut nici măcar să se gândească o secundă că aşa ceva i s-ar întâmpla în viaţa ei şi cariera ei. Asta e părerea mea.

Eu sunt euforică. Cred că toţi care o iubim şi toată ţara este euforică. Ne vom aştepta, din nou, la mari rezultate din partea ei. După părerea mea, este capabilă de orice, să revină în Top 10 destul de repede. S-a menţinut, s-a antrenat, a avut această forţă. Fiind pe terenul de tenis, la antrenamente, mai uita de această catastrofă care i s-a întâmplat şi o aşteptăm pe terenul de tenis cât mai repede.

Reclamă

Nu ştiu, nu pot intra în astfel de detalii. Eu doar îmi exprim bucuria, entuziasmul. Nu ştiu ce se va întâmpla, cum se va proceda. Dar o văd revenind, sunt convinsă că va fi eliberată, fără presiune. Va juca cu multă inteligenţă şi entuziasm, aşa cum o ştim pe ea.

Bineînţeles, să nu ne aşteptăm la un rezultat în primul turneu pe care îl va juca, să câştige turneul. Noi românii suntem capabili să vrem atât de multe. Probabil că îi va trebui puţin timp, câteva săptămâni, câteva luni, până va putea să ajungă la cel mai înalt nivel. Bucuria noastră trebuie să fie aceea de a o revedea pe teren şi de a-i dori mult succes”, a declarat Virginia Ruzici, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Simona Halep, victorie la TAS | A primit o suspendare de nouă luni

Simona Halep a înregistrat o victorie uriaşă la TAS şi a primit o suspendare de nouă luni! Româncei i-a fost redusă pedeapsa iniţială de patru ani, pe care o primise din partea ITIA!

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep va putea reveni pe terenul de tenis. TAS a anulat proba de sânge din paşaportul biologic al româncei şi i-a redus semnificativ pedeaspa acesteia.

Vestea că Halep a primit nouă luni de suspendare a fost anunţată de Antena 3 CNN. Simona Halep a fost audiată la TAS în perioada 7-9 februarie. Aceasta a fost suspendată de la începutul lunii octombrie 2022, după ce a fost depistată cu Roxadustat. Testele pozitive au ieşit după participarea acesteia la US Open 2022.

De atunci, Simona Halep nu a mai bifat niciun meci oficial şi a ieşit din clasamentul WTA. Halep a susţinut, în faţa judecătorilor de la TAS, că substanţa interzisă a fost găsită în corpul ei ca urmare a faptului că a consumat un supliment contaminat.

La procesul susţinut la Tribunalul de la Lausanne, Patrick Mouratoglou şi Candice Gohier şi-au asumat vina pentru cele întâmplate cu fostul lider WTA, aceştia fiind cei care i-au recomandat suplimentul care s-a dovediat a fi contaminat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și