Închide meniul

WTA vrea să mărească premiile de la turnee pentru a diminua pierderile financiare ale jucătoarelor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 martie 2020, 9:39

WTA vrea să mărească premiile de la turnee pentru a diminua pierderile financiare ale jucătoarelor

AFP7 / Rob Prange via Hepta

WTA vrea să mărească premiile jucătoarelor

"WTA lucrează alături de organizatorii turneelor pentru a creşte câştigurile când circuitul profesionist de tenis se va relua şi ia în considerare extinderea actualului sezon de 44 de săptămâni pentru a asigura că au loc mai multe turnee", anunţă cei de la WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

WTA: "Jucătoarele sunt persoane independente şi nu angajate"

"Jucătoarele profesioniste de tenis sunt persoane independente şi nu angajate ale WTA. Astfel, recompensarea jucătoarelor se face pe baza rezultatelor de pe teren, iar când turneele nu se ţin, atunci se opreşte şi principala lor sursă de venit", se mai arată în comunicatul remis de WTA.

Mai multe jucătoare de tenis şi-au exprimat îngrijorarea în contextul în care acestea depinde de câştigurile din tenis. De altfel, Asociaţia Jucătoarelor Profesioniste au transmis un mesaj clar celor de la WTA.

"Ne-am dori să fie o cale ca toate jucătoarele, în special cele care au nevoie, să fie compensate la nivelul aşteptărilor lor, dar nevoile sunt atât de mari, iar WTA, din nefericire, nu se află în poziţia financiară de a face asta", se arată în mesaj. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și