Închide meniul

Edi Iordănescu, dorit în Ligue 1! E aşteptat pentru duelurile de foc cu PSG, Lyon şi Marseille. Antrenorul se luptă cu Adrian Ursea pentru post

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2021, 18:05

Reclamă
Edi Iordănescu, dorit în Ligue 1! E aşteptat pentru duelurile de foc cu PSG, Lyon şi Marseille. Antrenorul se luptă cu Adrian Ursea pentru post

Edi Iordănescu, noul selecționer al României

Hepta

Edi Iordănescu, dorit în Ligue 1. Antrenorul care a cucerit titlul în Liga 1 cu CFR Cluj poate avea dueluri de foc cu giganţii Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, dorit în Ligue 1! La ce echipă poate ajunge

PSG, Lyon, Marseille şi Monaco. Aceştia sunt doar patru dintre posibilii viitori adversari ai lui Iordănescu. Antrenorul e dorit de Stade Brestois 29, grupare care s-a salvat în ultima etapă de la retrogradare, scrie playsport.ro.

Iordănescu se luptă pentru post cu Adrian Ursea, fostul tehnician al lui Nice. Acesta i-a transformat total pe „les aiglons”, care au terminat pe locul 9 în Franţa. Demiterea lui a venit din cauza lui Christophe Galtier, omul care a făcut-o pe Lille campioană.

Edi Iordănescu pleacă de la CFR Cluj! Antrenorul şi-a anunţat despărţirea de campioana României: „Nu plec pentru bani!”

Edi Iordănescu pleacă de la CFR Cluj. Antrenorul şi-a anunţat despărţirea de campioana României prin intermediul unui mesaj pe reţelele de socializare.

Cu Edi Iordănescu pe bancă, CFR Cluj a câştigat al 7-lea titlu de campioană şi al 4-lea la rând. Iordănescu a adunat 20 de victorii în 29 de meciuri şi a cucerit primul titlu din carieră.

Reclamă
Reclamă

„Fiecare în parte va rămâne în sufletul meu. Mulţumesc preşedintelui, care a crezut necondiţionat în mine şi a fost mereu un factor major de echilibru, patronului, care ştiu ce eforturi face pentru echipă şi cât suflet pune şi întregii conduceri.

Mulţumesc suporterilor pentru momentele speciale de la ultimul joc şi pentru dragostea lor pentru echipă şi nu în ultimul rând staff-ului tehnic care a fost la nivel înalt, staff-ului medical şi tuturor celor implicaţi în activitatea zilnică a echipei!! Sunt mândru că am reprezentat Clujul şi clujenii!! HAI CFR, CAMPIOANA ROMÂNIEI!!

PS – Nu am venit pentru bani la CFR şi nu plec pentru bani. Nu am un acord dat în altă parte şi nu ştiu ce o să-mi ofere viitorul. Am refuzat orice fel de contact până în acest moment şi prioritate a avut mereu CFR, doar că uneori în viaţă, chiar dacă există o dorinţă comună, există riscul să nu găseşti calea comună!!”, a scris Edi Iordănescu pe Facebook.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:33

Max Verstappen a dezvăluit planul de la Red Bull, înainte de Marele Premiu din Singapore: „Nu mă aştept să fie simplu!”

17:27

„E mai mult de cantitate decât de calitate!” Verdict ferm despre unul din jucătorii preferaţi ai lui Gigi Becali de la FCSB

17:20

Iosif Rotariu, noi critici pentru Gigi Becali după ce a semnat cu Farul: „Putea să aibă răbdare”

17:08

Programul complet din etapa de F1 Academy de la Singapore! Antrenamentele, calificările şi cele două curse, live în AntenaPLAY

16:50

Gala PFL Mena 3 este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, vineri, de la ora 18:30. Se anunţă show total la Riad

16:45

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 septembrie

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 3 FotoLovitură pentru Ilie Năstase după recalcularea pensiilor! Ce s-a întâmplat cu pensia fostului lider mondial: „Atât merit” 4 FotoSezon terminat pentru Svitolina! Tenismena ucraineană a fost operată 5 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 6 Manchester City – Inter 0-0, meciul serii din Liga Campionilor. Victorii pentru PSG şi Borussia Dortmund
Citește și