Închide meniul

Mirel Rădoi, contrazis de un fost internaţional: „Tamaş poate să fie cel mai bun din România, Rădoi nu-l convoacă!”

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2021, 23:47

Reclamă
Mirel Rădoi, contrazis de un fost internaţional: „Tamaş poate să fie cel mai bun din România, Rădoi nu-l convoacă!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi este selecţionerul României

Mirel Rădoi, contrazis de un fost internaţional. Gabi Torje a dezvăluit de ce bunul său prieten Tamaş nu a fost convocat la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, contrazis de un fost internaţional! De ce nu l-a convocat pe Gabi Tamaş la echipa naţională

Selecţionerul „tricolorilor” a dezvăluit că ar putea apela la Gabi Tamaş. Fundaşul de 37 de ani, de la FC Voluntari, ar avea şansa de a reveni după trei ani la prima reprezentativă.

Acesta lucru nu se va întâmpla, crede Torje, care a explicat şi motivul pentru care Tamaş şi Rădoi nu mai pot colabora.

„Gabi poate să fie cel mai bun din România, degeaba, nu-l convoacă Mirel la națională. Pentru că ei n-au colaborat foarte bine la FCSB. Tamaș e un jucător foarte bun, nu puteai să te ții după el la antrenamente. Era foarte bun la alergări”, a declarat Torje, un prieten al stoperului de la FC Voluntari, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Selecționerul Mirel Rădoi a susținut recent cu totul altceva: „Tamaș e pe lista noastră, vom vedea în septembrie dacă vom avea nevoie de el. Au tot fost accidentări, infectări cu COVID-19. Are cea mai mare experiență, dar în momentul de față nu pot să spun cu certitudine dacă va fi sau nu prezent la următoarea acțiune”, a spus Gabi Torje, la Digi Sport.

Reclamă

Pentru ce sumă este dispus Gabi Torje să revină în Liga 1

Torje a jucat ultima oară în Liga 1 pentru Dinamo, în 2018, după care a mai ajuns Sivasspor şi Larissa. Mijlocaşul a dezvăluit suma minimă pentru care s-ar întoarce în România: 12.000 de euro.

„Nu am avut din Liga 1 din România nicio ofertă scrisă. Am avut discuții cu mai multe persoane, însă nimic concret. Nu m-a sunat nimeni de la Dinamo, niciun conducător de la niciun club. Doar am vorbit cu intermediari și am vorbit cu doi antrenori. Sunt echipe și de sus, și de jos, dar nu pot să vă zic acum ceva concret. E posibil să revin acum în Liga 1, în momentul de față. Fac 32 de ani în noiembrie și doresc să stau acasă, mai aproape de familie.

Dacă va veni o ofertă egală sau cu o mică diferență față de cele din străinătate, pot să rămân în România. Am avut două oferte din străinătate până acum, refuzate. Nu era o sumă foarte mare, pot să vă zic și suma, era 14.000 de euro pe lună. Am avut 14.000 din Malta, e o locație frumoasă, de vacanță. Acolo voiam să semnez cel mult un an și jumătate. Păi faci 33 de ani, unde mai mergi? Dacă voiau 3 ani, e cu totul altceva, ai o siguranță. Dacă mâine vine cineva din România și îmi dă 12.000-14.000 de euro, ok”, a mai spus Torje pentru sursa cutată.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și