Închide meniul

Mirel Rădoi, contrazis de un fost internaţional: „Tamaş poate să fie cel mai bun din România, Rădoi nu-l convoacă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2021, 23:47

Mirel Rădoi, contrazis de un fost internaţional: „Tamaş poate să fie cel mai bun din România, Rădoi nu-l convoacă!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi este selecţionerul României

Mirel Rădoi, contrazis de un fost internaţional. Gabi Torje a dezvăluit de ce bunul său prieten Tamaş nu a fost convocat la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, contrazis de un fost internaţional! De ce nu l-a convocat pe Gabi Tamaş la echipa naţională

Selecţionerul „tricolorilor” a dezvăluit că ar putea apela la Gabi Tamaş. Fundaşul de 37 de ani, de la FC Voluntari, ar avea şansa de a reveni după trei ani la prima reprezentativă.

Acesta lucru nu se va întâmpla, crede Torje, care a explicat şi motivul pentru care Tamaş şi Rădoi nu mai pot colabora.

„Gabi poate să fie cel mai bun din România, degeaba, nu-l convoacă Mirel la națională. Pentru că ei n-au colaborat foarte bine la FCSB. Tamaș e un jucător foarte bun, nu puteai să te ții după el la antrenamente. Era foarte bun la alergări”, a declarat Torje, un prieten al stoperului de la FC Voluntari, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Selecționerul Mirel Rădoi a susținut recent cu totul altceva: „Tamaș e pe lista noastră, vom vedea în septembrie dacă vom avea nevoie de el. Au tot fost accidentări, infectări cu COVID-19. Are cea mai mare experiență, dar în momentul de față nu pot să spun cu certitudine dacă va fi sau nu prezent la următoarea acțiune”, a spus Gabi Torje, la Digi Sport.

Reclamă
Citește și:

Pentru ce sumă este dispus Gabi Torje să revină în Liga 1

Torje a jucat ultima oară în Liga 1 pentru Dinamo, în 2018, după care a mai ajuns Sivasspor şi Larissa. Mijlocaşul a dezvăluit suma minimă pentru care s-ar întoarce în România: 12.000 de euro.

„Nu am avut din Liga 1 din România nicio ofertă scrisă. Am avut discuții cu mai multe persoane, însă nimic concret. Nu m-a sunat nimeni de la Dinamo, niciun conducător de la niciun club. Doar am vorbit cu intermediari și am vorbit cu doi antrenori. Sunt echipe și de sus, și de jos, dar nu pot să vă zic acum ceva concret. E posibil să revin acum în Liga 1, în momentul de față. Fac 32 de ani în noiembrie și doresc să stau acasă, mai aproape de familie.

Dacă va veni o ofertă egală sau cu o mică diferență față de cele din străinătate, pot să rămân în România. Am avut două oferte din străinătate până acum, refuzate. Nu era o sumă foarte mare, pot să vă zic și suma, era 14.000 de euro pe lună. Am avut 14.000 din Malta, e o locație frumoasă, de vacanță. Acolo voiam să semnez cel mult un an și jumătate. Păi faci 33 de ani, unde mai mergi? Dacă voiau 3 ani, e cu totul altceva, ai o siguranță. Dacă mâine vine cineva din România și îmi dă 12.000-14.000 de euro, ok”, a mai spus Torje pentru sursa cutată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mirel Rădoi, contrazis de un fost internaţional
  • De ce Gabi Tamaş nu este convocat la naţională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și