Închide meniul
Foto

Cât a costat inelul de logodnă al Simonei Halep. Suma uriaşă plătită de Toni Iuruc

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2021, 8:43

Reclamă
Cât a costat inelul de logodnă al Simonei Halep. Suma uriaşă plătită de Toni Iuruc

Profimedia

Simona Halep / Profimedia

S-a aflat cât a costat inelul de logodnă al Simonei Halep. Chiar dacă nu există încă un anunţ oficial, o poză în care campioana noastră îşi prezintă inelul primit de la Toni Iuruc a circulat printre prietenii jucătoarei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cât a costat inelul de logodnă al Simonei Halep

Conform celor de la Playsport, Toni Iuruc a cheltuit peste 20 de mii de euro pentru inelul pe care i l-a dăruit Simonei Halep. Astfel, preţul inelului pe care Simona Halep l-a etalat este de 24 de mii de euro. Este vorba de o bijuterie din aur alb de 18 carate.

Sursa: gsp

Simona Halep a fost cerută de soţie de Toni Iuruc

Cei doi au o relaţie publică din 2019 şi, când bărbatul de 41 de ani a fost alături de Simona, la ceremonia în care preşedintele Klaus Iohannis a decorat-o cu Steaua României. „Am un iubit, o relație normală, mă simt bine. Dar aș vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis.

Simona Halep revine pe teren

Campioana noastră a anunţat că va participa la prima ediţie a turneului de la Bad Homburg. Acesta va fi primul turneu pentru Simo de la accidentarea suferită la Roma. Competiţia se desfăşoară pe iarbă şi este un turneu pregătitor pentru Wembley.

Simona participă la turneul de 250 de puncte de la Bad Homburg, acolo unde şi-au mai anunţat deja prezenţa Petra Kvitova, Madison Keys, Maria Sakkari, Angelique Kerber, Jessica Pegula sau Amanda Anisimova.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și