Închide meniul

Prima imagine cu Dinu Todoran la FCSB! Alesul lui Gigi Becali, antrenament în premieră cu roş-albaştrii. Ce le-a transmis elevilor săi

Dragoș Vasile Publicat: 12 iunie 2021, 17:27

Reclamă
Prima imagine cu Dinu Todoran la FCSB! Alesul lui Gigi Becali, antrenament în premieră cu roş-albaştrii. Ce le-a transmis elevilor săi

Dinu Todoran, sub lupa jucătorilor lui FCSB

FCSB

Prima imagine cu Dinu Todoran la FCSB. Roş-albaştrii au început antrenamentele cu alesul lui Gigi Becali la baza clubului din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima imagine cu Dinu Todoran la FCSB! Ce le-a transmis jucătorilor la primul antrenament

Dinu Todoran le-a transmis jucătorilor săi programul de antrenamente. În perioada următoare, FCSB va anunţa ce amicale va disputa vara aceasta.

„Lotul primei echipe s-a reunit sâmbătă dimineață la Baza Sportivă FCSB, acolo unde noul antrenor, Dinu Todoran, a condus primul antrenament al verii.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani, care va fi ajutat de același staff din sezonul trecut, le-a comunicat noilor săi jucători programul de antrenamente, după care a condus ședința de pregătire. Al doilea antrenament a fost programat după amiază. Programul partidelor amicale din această vară va fi anunțat ulterior”, a anunţat FCSB.

Dinu Todoran
Sursa: FCSB / Răzvan Păsărică

Cum a ajuns Dinu Todoran la FCSB

Patronul lui FCSB a negociat cu nume mari din fotbalul românesc, printre care Marius Șumudică sau Nicolae Dică. Todoran a fost însă favoritul lui Gigi Becali, datorită credinței sale.

Reclamă

„Ştirea e că am ales un antrenor, pe criteriu de cuminţenie. Pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune. A zis că e sărbătoare mare, că e la mănăstire. Am spus că dacă era la biserică, nu-l mai punem la Academie, ci la echipa mare. A semnat la ora 6.

Acum o lună discutasem cu el să vină la Academie. Meme mi-a dat mesaj că este la duhovnicul lui. Atunci nu îi mai propune pentru Academie, îl pui la prima echipă. Eu nu merg pe valoarea profesională, merg pe valoarea umană. Mie aşa mi-a mers bine în viaţă. Eu vreau să câştig cu un om bun”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Dinu Todoran, rezultate dezastruoase

Dinu Todoran are un CV mult sub nivelul echipei pe care urmează să o antreneze. Acesta era liber de contract din martie 2021. Ultima lui echipă a fost CSM Slatina. La CSM Slatina, Todoran a stat 5 meciuri, fără să obțină vreo victorie. Din cauza rezultatelor neconcludente, Dinu Todoran a fost demis în martie 2021. El era antrenor la Slatina din decembrie 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă CSM Slatina, Todoran a mai antrenat la juniorii lui FC Voluntari și a condus, timp de 4 etape, echipa mare a ilfovenilor. Totodată, noul antrenor de la FCSB a fost secund la lotul Under 19 al României.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și