Închide meniul

Prima imagine cu Dinu Todoran la FCSB! Alesul lui Gigi Becali, antrenament în premieră cu roş-albaştrii. Ce le-a transmis elevilor săi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 iunie 2021, 17:27

Prima imagine cu Dinu Todoran la FCSB! Alesul lui Gigi Becali, antrenament în premieră cu roş-albaştrii. Ce le-a transmis elevilor săi

Dinu Todoran, sub lupa jucătorilor lui FCSB

FCSB

Prima imagine cu Dinu Todoran la FCSB. Roş-albaştrii au început antrenamentele cu alesul lui Gigi Becali la baza clubului din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima imagine cu Dinu Todoran la FCSB! Ce le-a transmis jucătorilor la primul antrenament

Dinu Todoran le-a transmis jucătorilor săi programul de antrenamente. În perioada următoare, FCSB va anunţa ce amicale va disputa vara aceasta.

„Lotul primei echipe s-a reunit sâmbătă dimineață la Baza Sportivă FCSB, acolo unde noul antrenor, Dinu Todoran, a condus primul antrenament al verii.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani, care va fi ajutat de același staff din sezonul trecut, le-a comunicat noilor săi jucători programul de antrenamente, după care a condus ședința de pregătire. Al doilea antrenament a fost programat după amiază. Programul partidelor amicale din această vară va fi anunțat ulterior”, a anunţat FCSB.

Dinu Todoran
Sursa: FCSB / Răzvan Păsărică
Citește și:

Cum a ajuns Dinu Todoran la FCSB

Patronul lui FCSB a negociat cu nume mari din fotbalul românesc, printre care Marius Șumudică sau Nicolae Dică. Todoran a fost însă favoritul lui Gigi Becali, datorită credinței sale.

Reclamă

„Ştirea e că am ales un antrenor, pe criteriu de cuminţenie. Pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune. A zis că e sărbătoare mare, că e la mănăstire. Am spus că dacă era la biserică, nu-l mai punem la Academie, ci la echipa mare. A semnat la ora 6.

Acum o lună discutasem cu el să vină la Academie. Meme mi-a dat mesaj că este la duhovnicul lui. Atunci nu îi mai propune pentru Academie, îl pui la prima echipă. Eu nu merg pe valoarea profesională, merg pe valoarea umană. Mie aşa mi-a mers bine în viaţă. Eu vreau să câştig cu un om bun”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Dinu Todoran, rezultate dezastruoase

Dinu Todoran are un CV mult sub nivelul echipei pe care urmează să o antreneze. Acesta era liber de contract din martie 2021. Ultima lui echipă a fost CSM Slatina. La CSM Slatina, Todoran a stat 5 meciuri, fără să obțină vreo victorie. Din cauza rezultatelor neconcludente, Dinu Todoran a fost demis în martie 2021. El era antrenor la Slatina din decembrie 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă CSM Slatina, Todoran a mai antrenat la juniorii lui FC Voluntari și a condus, timp de 4 etape, echipa mare a ilfovenilor. Totodată, noul antrenor de la FCSB a fost secund la lotul Under 19 al României.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și